Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss trenējas ar "76ers", dalība atklāšanas spēlē neskaidra

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Simonss trenējas ar "76ers", dalība atklāšanas spēlē neskaidra
Bens Simonss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) viens no apspriestākajiem spēlētājiem šobrīd ir Bens Simonss. Spēlētājs atklāja, ka nevēlas vairs pārstāvēt Filadelfijas "76ers", tomēr, ņemot vērā piespriestās sankcijas, viņš ir atgriezies komandas rindās.

Komandas galvenais treneris Doks Riverss Bena Simonsa atgriešanos centās padarīt par ikdienišķu pasākumu, it kā spēlētājs būtu atgriezies no savainojuma vai ilgas prombūtnes. Vienīgā problēma, ka šī atgriešanās nebūt nebija tāda. Simonss svētdien aizvadīja pirmo treniņu kopā ar komandu. Lai arī situācija nebija vienkārša, komandas spēlētāji centās būt profesionāļi.

"Viss ir kārtībā," teica komandas uzbrucējs Tobaiess Heriss. "Mēs visi esam pieauguši vīri. Šeit nav pamatskola, septītā vai astotā klase. Kolīdz esam laukumā, galvenajā lomā ir basketbols. Godīgi sakot, tā tam arī būtu jābūt."

Riverss pagaidām nevarēja pateikt, vai Simonss piedalīsies pirmajā sezonas spēlē, kas notiks naktī uz ceturtdienu, "76ers" tiekoties ar Ņūorleānas "Pelicans": "Viņš dosies laukumā tad, kad būs tam gatavs. Šobrīd novērojam viņu. Treniņā viņš bija labā fiziskajā kondīcijā, bet ne tādā, lai dotos laukumā."

Aizvadīto nedēļu laikā Simonss ir bijis viens no aprunātākajiem spēlētājiem līgā. Septembra beigās viņš atzina, ka nevēlas atgriezties "76ers" rindās, bet pirms nedēļas ASV mediji ziņoja, ka spēlētāja aģents strādā pie tā, lai atrisinātu saspīlējumu starp viņa klientu un Filadelfijas "76ers". Tagad Simonss ir atgriezies, bet viņa nākotne joprojām ir miglā tīta.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-10-18 14:31, pirms 3 gadiem
psiholoģiski vājš spēlētājs, gan truli nevar uzmest ja kāds skatās, gan nevr pieturēties pie principiem

     [+] [-]

, 2021-10-18 14:45, pirms 3 gadiem
Rin rakstīja: psiholoģiski vājš spēlētājs, gan truli nevar uzmest ja kāds skatās, gan nevr pieturēties pie principiem
Nju.. tie principi vinjam kādus 30 miljonus varēja izmaksāt

     [+] [-]

, 2021-10-18 14:49, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Nju.. tie principi vinjam kādus 30 miljonus varēja izmaksāt
to viņš nezināja PIRMS sāka bastot darbu?

  +3 [+] [-]

, 2021-10-18 15:28, pirms 3 gadiem
Lai arī kā man patiktu NBA, bet nu nevar noliegt, ka pēdējos gados šī līga ir milzīgs cirks ar entajām drāmām. Simonsa situācija ir pilnīgs izsmiekls. Ja reiz viņš negribēja atgriezties komandā, tad pie tā arī vajadzēja palikt, citādi tagad pēc pilnīga pajoļa izskatās.
Vienīgais par ko esmu apmierināts, ka tiem truļu sodu tēlotājiem sodus vairs nefiksē.

     [+] [-]

, 2021-10-18 17:17, pirms 3 gadiem
Treniņā viņš bija labā fiziskajā kondīcijā, bet ne tādā, lai dotos laukumā.....

Kas tad viņš meklējot jaunu komandu gulēja un burgerus rija?

  +1 [+] [-]

, 2021-10-18 17:31, pirms 3 gadiem
Nu jā, it kā jau princeses un tādā garā,bet no otras puses situācija arī ir kropla. Ja es gribu mainīt darbu, es to paziņoju un nevienam nav tiesību mani turēt ilgāk par mēnesi. Bet NBA spēlētāju gadījumā tas nav tikai kontrakts starp darbinieku un darba devēju. Ir arī tāda kā starpvergturu vienošanās, ka kamēr iepriekšējais īpašnieks nav atteicies no savām tiesībām uz spēlētāju, tikmēr cits darba devējs to nedrīkst nolīgt..

     [+] [-]

, 2021-10-18 19:07, pirms 3 gadiem
An2 rakstīja: Nu jā, it kā jau princeses un tādā garā,bet no otras puses situācija arī ir kropla. Ja es gribu mainīt darbu, es to paziņoju un nevienam nav tiesību mani turēt ilgāk par mēnesi. Bet NBA spēlētāju gadījumā tas nav tikai kontrakts starp darbinieku un darba devēju. Ir arī tāda kā starpvergturu vienošanās, ka kamēr iepriekšējais īpašnieks nav atteicies no savām tiesībām uz spēlētāju, tikmēr cits darba devējs to nedrīkst nolīgt..
tu salīdzini bumbierus ar citroniem
tas līgums tavā darbā ir uz nenoteiktu laiku, bet Benīša gadījumā uz noteiktu laiku - sezonu, 2 utt. kad līgums beidzās tad Benītis nevar vairs iet uz darbu bet tu turpini iet. ja Benītis negribēja slēgt līgumu uz 5 gadiem ar 150 vai cik tur garantētiem miljoniem tad varēja slēgt uz gadu / mēnesi / 10 dienām
ja noslēdzi tad atstrādā, savādāk īpašnieki arī varētu mest spēlētājus ārā pēc mēneša lai gan līgums uz 5g