Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Fišers: "Statistika nav Porziņģa spēju barometrs"

Fišers: "Statistika nav Porziņģa spēju barometrs"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Pēc naktī uz svētdienu piedzīvotā zaudējuma pret Šarlotes "Hornets" Nacionalās Basketbola Asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris atzina, ka palicis apmierināts ar latviešu spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa sniegumu.

Kristaps Porziņģis pēc nelielas traumas un divu pārbaudes spēļu izlaišanas šonakt atgriezās "Knicks" pamatsastāvā. 16 ar pusi minūšu laikā Kristaps trāpīja trīs no 11 metieniem, gūstot sešus punktus, kā arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu bumbu, saņēma divas piezīmes un pieļāva vienu kļūdu.

"Statistika nav viņa spēju barometrs. Runa nav par to, cik viņš var gūt punktus un vai viņš būs otrā vai trešā opcija uzbrukumā. Viņam jāaprod ar to, cik smagi būs jācīnās katru spēli. Viņā ir šīs spējas. Redzēju agresivitāti, redzēju, kā viņš ar spēku centās nospēlēt pie groza. Redzēju, kā viņš traucē izdarīt metienus. Viņš kādu laiku bijis ārpus spēļu ritma, tāpēc viņa metienu rādītājos neredzu problēmu. Nedomāju, ka mums būtu jāšaubās par to, ka viņš var iemest. Redzēju, kā viņš centās pārdankot aizsargam. Viņš nospēlēja labu spēli," pēc mača sacīja "Knicks" galvenais treneris Dereks Fišers.

Fišera pieminētajā epizodē, kad Kristaps centās ietriekt bumbu grozā, mēģinājumu bloķēja Koudijs Zellers, bet pats Porziņģis par šo epizodi nepārdzīvo: "Dažreiz tu tiec nobloķēts. Esmu drošs, ka man izdosies kādam arī pārdankot.[..] Domāju, šīs atlikušās spēles man dos iespēju labāk sevi sagatavot [regulārajai sezonai]. Dažu dienu laikā ar mani viss būs kārtībā un es jau nevaru sagaidīt sezonas sākumu."

Izmantotie resursi:
Newsday - The Long Island and New York City...


, 2015-10-18 10:28, pirms 9 gadiem
Nē tā nav, sc eksperti zin labāk ko īstenībā Fišers domā!
, 2015-10-18 10:49, pirms 9 gadiem
Tos SC "ekspertus" vajadzētu NBA mediju dienā nostādīt rindiņā pie Kristapa, lai izsaka visas savas domas. Redzētu, kurš tad vispār muti varētu atvērt.
, 2015-10-18 10:55, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nē tā nav, sc eksperti zin labāk ko īstenībā Fišers domā!
SC eksperti arī labāk zina, kāds Porziņģis ir nevarīgs un par lielu masu uzaudzējis utt
, 2015-10-18 11:10, pirms 9 gadiem
SC baša eksperti arī teica, ka itāļi paņems EČ, vai ka medaļas viņiem ir būtībā garantētas. Cirvji ne Neismiti...
, 2015-10-18 11:22, pirms 9 gadiem
Arī ar visu slikto precizitāti- Porzinģim lietderība 4, kas nav slikti. Uzvarot lietderību, 90% uzvar arī spēles. Porzinģim vēl nav masa, bet aizsardzībā tāpat ir ļoti neparocīgs spēlētājs, jo bieži aizķer bumbu vai savu kustīgumu paspēj visur tikt līdzi un pretinieku garajiem- tie metieni nenāk viegli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-18 13:07, pirms 9 gadiem
kriss1 rakstīja: Aha nemt rezervistu ar 4 picku !
Problema?Vins tpt speles tadu pasu laiku kadu speleja parbaudes speles ap 20 min+
Zinot ka viniem komanda ir O'quion un DWill tad vini jau ari dalis tos laikus.+ tur vel Amundsens
, 2015-10-18 15:25, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Problema?Vins tpt speles tadu pasu laiku kadu speleja parbaudes speles ap 20 min+
Zinot ka viniem komanda ir O'quion un DWill tad vini jau ari dalis tos laikus.+ tur vel Amundsens
Amundsens nav KP konkurents, DW nespēlē pa 4.-5. nr tā ka minūtes būs daudz, galvenais lai veselība laba!
, 2015-10-18 15:28, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nē tā nav, sc eksperti zin labāk ko īstenībā Fišers domā!
Daļa taisnības Tev ir, jo Fišera un Fila darba līgums tagad ir lielā mērā atkarīgs no KP snieguma.. Viņi nevar tagad neko sliktu teikt, jo tad NY prese viņus noraks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dežonte Marejs. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Eksperiments "Jangs un Marejs" noslēdzies: "Pelicans" iegūst vērtīgu papildinājumu

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noticis vēl viens maiņas darījums, kā rezultātā Ņūorleānas "Pelicans" ieguvusi Dežonte Mareju no Atlantas "Hawks".
Kenijs Atkinsons (no kreisās). Foto: AP/Scanpix

''Cavaliers'' uz pieciem gadiem trenera amatā nolīgst Atkinsonu

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas ''Cavaliers'' nākamo treneri oficiāli kļuvis Kevins Atkinsons, ar kuru noslēgts līgums uz pieciem gadiem.
Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix
7

Toronto dod naudīgu līgumu Kviklijam, Dalasa aizmaina Hārdeveju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās jaunu līgumu slēgšana un maiņu darījumi. Toronto ''Raptors'' uz pieciem gadiem būs noturējusi Imanuelu Kvikliju, kurš šajā periodā pelnīs 175 miljonus dolāru. Tikmēr Dalasas ''Mavericks'' uz Detroitas ''Pistons'' aizmainījusi Timu Hārdeveju, pretī iegūstot Kventinu Graimsu.