Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Boguts vesels

Andrejs Siliņš

Boguts vesels
Andris Biedriņš pret Endrjū Bogutu
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" vadība paziņojusi, ka Pekinas olimpiskajās spēlēs savainojumu guvušais Endrjū Boguts ir atveseļojies un gatavs sākt gatavošanos jaunajai sezonai.

Boguts sastiepa kreisās kājas potīti Pekinas olimpiskā turnīra spēles laikā starp Austrāliju un ASV valstsvienību. Boguts saskrējās ar vēlāk par olimpiskajiem čempioniem kronētās komandas superzvaigzni Kobe Braientu un sastiepa potīti. Rentgens neuzrādīja lūzumu, un basketbolists atveseļošanās procesu izgāja mājās Melnburnā.

"Atsauksmes liecina, ka viņš ir vesels treniņnometni sāks par visiem simts procentiem," sacīja "Bucks" ģenerālmenedžeris Džons Hamonds. "Uz to arī ceram un ar to rēķināmies."

Šajā vasarā Boguts noslēdza jaunu līgumu ar klubu uz nākamajām piecām sezonām, kas centra kontā pavisam noteikti ieripinās 60 miljonus dolāru, bet rēķinu papildināt varētu arī bonusu sistēmā nopelnītie dolāri. 23 gadus veco basketbolistu ar pirmo kārtas numuru draftēja 2005. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā.

Izmantotie resursi:
jsonline.com

     [+] [-]

, 2008-09-18 19:56, pirms 16 gadiem
Neteikšu ka Boguts ir slikts basketbolists, bet Bucks varēja tikt pie Pola vai Wiliamsa, bet kurš to varēja zināt, ka viss tā sanāks!