Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Jazz" saspēles vadītājs Konlijs atgriezies NBA burbulī

Rolands Eliņš

"Jazz" saspēles vadītājs Konlijs atgriezies NBA burbulī
Maiks Konlijs. Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Jūtas „Jazz” pavēstījis, ka viens no komandas līderiem Maiks Konlijs atgriezies NBA burbulī un varētu iziet NBA karantīnas protokolu pirms sērijas pret Denveras „Nuggets” trešās spēles.

Maiks Konlijs vakardien nepiedalījās „Jazz” pirmajā mačā pret Denveru, jo bija atstājis NBA burbuli gaidāmā ģimenes pieauguma dēļ. Šodien viņš atkal ir Orlando un atgriezies NBA burbulī, taču skaidrs, ka sērijas otrajā mačā nevarēs piedalīties tik un tā, jo viņam jāievēro obligātā karantīna Covid-19 draudu dēļ.

Kā ziņo ESPN, Jūtas komandā ir cerība, ka Konlijam izdosies iziet NBA karantīnas protokolu līdz sērijas trešajai spēlei. Tā paredzēta 21. augustā, kamēr nākamais mačs notiks jau rītnakt.

Sērijas pirmajā mačā „Jazz” cieta zaudējumu papildlaikā, un Konlija prombūtnē lielāku lomu uzņēmās Donovans Mičels, kurš Denveras grozā sabēra 57 punktus.

Konlijs šosezon piedalījās 47 „Jazz” spēlēs un vidēji iemeta 14.4 punktus un veica 4.4 rezultatīvas piespēles. NBA burbulī viņš piedalījās sešos mačos un četros no tiem pārsniedza 20 gūto punktu robežu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...