Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dragičs nepagarinās līgumu ar ''Suns'', komanda izskata maiņas iespējas

Dragičs nepagarinās līgumu ar ''Suns'', komanda izskata maiņas iespējas
Gorans Dragičs
Foto: AFP/Scanpix

NBA līgas kluba Fīniksas ''Suns'' saspēles vadītājs Gorans Dragičs paziņojis, ka nepagarinās līgumu ar komandu. ''Suns'' vadība sākusi izskatīt maiņas darījumu iespējas ar komandām, uz kurām vēlas doties Slovēnijas izlases spēlētājs.

Kā zināms, tad NBA komandas var veikt maiņas darījumus līdz ceturtdienai, tāpēc aizvien vairāk medijos parādās informācija par iespējamajiem darījumiem. Vakar ''Suns'' spēlētāja Gorana Dragiča pārstāvji komandai paziņojuši, ka spēlētājs nepagarinās līgumu ar pašreizējo klubu. Tāpat vadībai ir nodots īss saraksts ar komandām, uz kurām spēlētājs vēlas tikt aizmainīts. Kā iespējamie gala punkti tiek minētas Losandželosas ''Lakers'', Ņujorkas ''Knicks'' un Miami ''Heat''. Tiesa, pastiprinātu vēlmi iegūt slovēni izrāda Hjūstonas ''Rockets'', taču spēlētājs norādījis, ka ''Rockets'' nav tā vienība, kurā viņš vēlētos palikt.

Kā ziņo situācijai tuvu stāvoša persona, tad viens no iemesliem, kāpēc spēlētājs vēlas doties prom no Fīniksas, ir viņa vēlme būt komandā, kurā viņam ir lielāka brīvība, līdzīgi kā Stefenam Karijam ''Warriors'' rindās. Slovēnijas izlases basketbolists uzskata, ka viņa produktivitāti ietekmējusi spēles laika samazināšanās (no 35,1 minūtes pagājušajā sezonā līdz 33,4 minūtēm šajā sezonā), kuru veicinājuši abi Dragiča konkurenti saspēles vadītaja pozīcijā Aizeja Tomass un Eriks Bledso.

Šajā sezonā saspēles vadītājs aizvadījis 52 spēles un vidēji spēlē ir guvis 16,2 punktus, atdevis 4,1 rezultatīvu piespēli, kā arī izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas. Pagājušajā sezonā spēlētājs tika atzīts par visvairāk progresējušo spēlētāju (vid. spēlē 20,3 punkti, 5,9 rez. piespēles, 3,9 atlēkušās bumbas).

Izmantotie resursi:
Report: Dragic won’t re-sign with Suns...

  +1 [+] [-]

, 2015-02-18 18:34, pirms 9 gadiem
Žēl, ka Lakers nevar Suņiem dot drafta izvēla Tā jau ir viņu, tik uz Lakers top5 protected lkm Nekas, mož šamie grib kādu wannabe stāru, kā Jangu vai Hillu

  -1 [+] [-]

, 2015-02-18 18:52, pirms 9 gadiem
viss skaidrs ar šito fruktu, kobes variants - spēlē 35min lūzeru blicē

protams, kamēr jauns, jāizspēlējas un jāiekāš piķis, bet nu

  -2 [+] [-]

, 2015-02-18 18:56, pirms 9 gadiem
Ceru, ka uz LA Lakers, cerībā, ka starpsezonā tiks izveidota pieklājīga, iespējams, titula cienīga komanda. Jā, zinu, tūlīt visi teiks, ka ar Kobes lielo līgumu nav nekādu iespēju izveidot labu komandu, taču domāju, ka viņš spēs kaut ko sarunāt ar spēlētājiem, kā, piemēram, centās to izdarīt ar Rondo.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-18 19:08, pirms 9 gadiem
Uz BK VALMIERA lai nāk..

  +2 [+] [-]

, 2015-02-18 19:24, pirms 9 gadiem
mikelis_goppers rakstīja: Ceru, ka uz LA Lakers, cerībā, ka starpsezonā tiks izveidota pieklājīga, iespējams, titula cienīga komanda. Jā, zinu, tūlīt visi teiks, ka ar Kobes lielo līgumu nav nekādu iespēju izveidot labu komandu, taču domāju, ka viņš spēs kaut ko sarunāt ar spēlētājiem, kā, piemēram, centās to izdarīt ar Rondo.
Ja grib kko izveidot, tad Dragičs derētu par ļoti, kā spēlētājs un arī kā svarīgs faktors, lai piesaistītu citus. Ar Dragiču būs iespēja parakstīt bird rights līgumu, un palīst ķip zem SC. Vispirms parakstīs FA, un tad Dragiču.

  -2 [+] [-]

, 2015-02-18 19:56, pirms 9 gadiem
Dragičs varētu iet uz lakers un tad varbūt nākam sezon leikers varētu censties būt po komanda .

     [+] [-]

, 2015-02-18 21:48, pirms 9 gadiem
Karmello griezīs celi.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-19 00:24, pirms 9 gadiem
psc arguments - par pusotru minuti samazinājies spēles laiks. Ja spēlētu 5 min pa spēli, tad saprotams, bet ja spēlē 35....

  -1 [+] [-]

, 2015-02-19 14:47, pirms 9 gadiem
Cipanz rakstīja: psc arguments - par pusotru minuti samazinājies spēles laiks. Ja spēlētu 5 min pa spēli, tad saprotams, bet ja spēlē 35....
Nevajag jau visu uztvert burtiski.

Doma jau tāda, ka ne jau minūtes, bet gan minūtes ar bumbas kontroli viņš ir zaudējis, jo taču ir vēl divi mazie, kuriem patīk ar bumbu darboties.