Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Elvijs Melnis

Gārnets varētu spēlēt jau otrdien

Gārnets varētu spēlēt jau otrdien
Kevins Gārnets
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) līdervienības Bostonas ''Celtics'' uzbrucējs Kevins Gārnets pavēstījis laikrakstam The Boston Globe, ka cer jau otrdien iziet laukumā pēc vēdera muskuļu savainojuma izārstēšanas.

Popoulārākais NBA spēlētājs Gārnets, balstoties uz ''All-Star'' spēles balsojuma rezultātiem, izlaidis jau pēdējos deviņus ''Celtics'' mačus, taču arī bez viņa ierindā bostonieši turpina uzvarēt un ieņem pirmo vietu (41-9) kā Austrumu konferencē, tā arī visā līgā. Varenais uzbrucējs izlaidīs arī šīsnakts NBA ''All-Star'' spēli Ņuorleānā un turpinās gatavoties pēc individuāla plāna. Paredzams, ka jau otrdien pret Denveras ''Nuggets'' viņš varētu atkal spēlēt.

''Celtics'' galvenais treneris Doks Riverss paziņojis, ka nelaidīs Gārnetu laukumā, kamēr viņš nebūs atveseļojies par visiem 100 procentiem, taču, ja fiziskās sagatavotības treneris Eds Lakerts uzskatīs, ka Gārnets ir pietiekami vesels, Riversam nebūšot iebildumu laist viņu spēlēt.

13. sezonu NBA aizvadošais Gārnets šosezon izgājis laukumā 41 (visi sākti pamatsastāvā) ''Celtics'' mačā, kuru laikā vidēji guvis 19.2 punktus, izcīnījis 9.9 atlēkušās bumbas, 3.8 reizes rezultatīvi piespēlējis, kā arī 1.41 reizes bloķējis un pārtvēris pretinieku piespēles. ''Celtics'' ir Gārneta otrais NBA klubs karjerā - iepriekšējās 12 sezonas basketbolists aizvadīja Minesotas ''Timberwolves'', kas 1995. gada draftā izvēlējās viņu ar augsto piekto kopējo numuru.

Izmantotie resursi:
www.espn.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
63

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri

ESPN vēsta, ka Rietumu konferences komanda Minesotas ''Timberwolves'' uz četriem gadiem ir pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Krisu Finču, ar kuru 2023./2024. gada sezonā vienība aizspēlējās līdz konferences finālam.
Skotijs Bārnss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
2

270 miljoni piecos gados: Bārnss kļūs par apmaksātāko spēlētāju ''Raptors'' vēsturē

LETA--ESPN. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto "Raptors" parakstīs maksimālo līgumu ar aizsargu Skotiju Bārnsu, kurš kļūs par vislabāk apmaksāto spēlētāju kluba vēsturē, ziņo ESPN.