Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Suns" līderis Bukers un "Cavaliers" aizsargs Gārlends labākie aizvadītajā nedēļā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Suns" līderis Bukers un "Cavaliers" aizsargs Gārlends labākie aizvadītajā nedēļā
Deriuss Gārlends. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Austrumu konferencē par labāko atzīsts Deriuss Gārlends, kurš pārstāv Klīvlendas "Cavaliers", bet Rietumos Fīniksas "Suns" līderis Devins Bukers.

Devins Bukers aizvadītajā nedēļā savai vienībai palīdzēja uzvarēt visas trīs spēles. Vidēji viņš atzīmējās ar 27 gūtajiem punktiem, 4,3 atlēkušajām bumbām un 3,3 rezultatīvām piespēlēm. Spēlē pret Indianas "Pacers" viņš atzīmējās ar 35 punktiem. "Suns" šobrīd ir ne tikai Rietumu konferences līdere, bet arī visas līgas līdere. Tās bilance ir 34-9.

Daudziem par pārsteigumu Austrumu konferences augšgalā šobrīd atrodas Klīvlendas "Cavaliers". Lielā mērā tas ir tāpēc, ka teicami spēlē Deriuss Gārlends. Aizvadītajā nedēļā "Cavaliers" uzvarēja visas četras spēles, bet aizsargs vidēji guva 30,5 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un atdeva vidēji 12,8 rezultatīvas piespēles. Pret Jūtas "Jazz" viņš iekrāja triple-double, bet sestdienas spēlē atdeva 18 piespēles, labojot karjeras rekordu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-player...