Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols un Durents nedēļas labākie NBA

Krišs Upenieks

Vols un Durents nedēļas labākie NBA
Kevins Durents
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas aizvadītās nedēļas labākajiem basketbolistiem nosaukti Vašingtonas ''Wizards'' aizsargs Džons Vols un Oklahomsitijas ''Thunder'' uzbrucējs Kevins Durents.

Austrumu konferences aizvadītās nedēļas labākais basketbolists NBA Džons Vols palīdzēja Vašingtonas ''Wizards'' uzvarēt pēdējās trīs no četrām cīņām. Ar vidēji 25,0 gūtiem punktiem vidēji spēlē Vols bija ceturtais labākais Austrumos, 9,8 rezultatīvās piespēles mačā bija labākais rādītājs. Vola rēķinā arī 6,0 atlēkušās bumbas un trīs pārtvertas bumbas spēlē.

Interesanti, ka, lai arī Volam tas bija pirmais nedēļas labāka spēlētāja apbalvojums sezonā, Džons iepriekš tika nosaukts par visa decembra labāko basketbolistu Austrumu konferencē.

Rietumu konferences labākais spēlētājs Kevins Durents kopā ar Oklahomsitijas ''Thunder'' uzvarēja visas četras aizvadītās spēles. Ar 26 punktiem vidēji spēlē Kevins bija trešais labākais Rietumos, bet viņa kontā arī 8,3 atlēkušās bumbas un 4,3 rezultatīvas piespēles. Durents līdz šim katrā no aizvadītās sezonas trim mēnešiem reizi ir ticis pie nedēļas labākā spēlētāja balvas. Kevins bija arī labākais visa decembra basketbolists NBA.

Starp nominētajiem basketbolistiem uz Rietumu un Austrumu konferences nedēļas labākā apbalvojumu bija arī Džā Krauders (Bostonas ''Celtics''), Aizeja Tomass (Bostonas ''Celtics''), Kols Oldrihs (Losandželosas ''Clippers), Jannis Antetokunmpo (Milvokī ''Bucks''), Rasels Vestbruks (Oklahomsitijas ''Thunder'') un Deimians Lilards (Portlendas ''Trail Blazers'').

Izmantotie resursi:
Wall, Durant named Players of the Week | NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2016-01-19 02:31, pirms 8 gadiem
Vols vienkārši zvērs šogad. Žēl, ka Wizardiem traumas visu laiku.. Tas var patraucēt dabūt normālu vietu tabulā. Beigās vēl dabūs Klīvlendu pirmajā raundā.

Bet anyway, Vols > Laurijs > Irvings. Kā jau katru gadu, uzskatu, ka all-star balsojums ir pilnīgs fufelis. Labi, Kobes balsu skaitu var saprast, bet Irvings neko tādu nav izdarījis, lai būtu priekšā Laurijam un Volam, kuri praktiski velk savas komandas. Pat tagad Irvingam ir tikai jākocentrējas uz punktu gūšanu, jo saspēli jau tāpat vada Lebrons Vols, Laurijs un Batlers un vel vesels bars būtu daudz vairāk pelnījuši starting position uz asg, nekā Irvings.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-19 04:54, pirms 8 gadiem
Nu te jau runa par nedēļas labāko. Un par tavu lielo salīdzinājumu varētu parunāt. Es teiktu, ka Laurijs ir priekšā sezonā Volam, jo viņš divatā ar Derozanu velk TOR uz POR augstu pozīciju. Arī Wall ir labs, nenoliegšu. Bet jo vairāk sāku rakstīt, jo vairāk atkal sāk panesties PG bazars, kurš labākais un kurš ne.