Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odoms NBA gatavs atgriezties tikai "Clippers" rindās

Andrejs Siliņš

Odoms NBA gatavs atgriezties tikai "Clippers" rindās
Lamars Odoms
Foto: AP/Scanpix

Bēdīgi slavenais amerikāņu uzbrucējs Lamars Odoms vēloties atgriezties Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), taču tikai un vienīgi Doka Riversa vadītās Losandželosas "Clippers" komandā, kur arī aizvadījis savas līdz šim pēdējās spēles karjerā.

Odoms, kurš starpsezonā nokļuva avīžu virsrakstos saistībā ar savu atkarību no spēcīgajām narkotikām, šonedēļ tikās ar "Clippers" pārstāvjiem, tostarp komandas galveno treneri Doku Riversu. Speciālists nenoraida, ka tikšanās notikusi, taču uzsver, ka nekas vairāk par draudzīgu aprunāšanos tajā neesot bijis. "Man vienmēr viņš kā spēlētājs ir interesējis. Man vienmēr viņš ir paticis, Komandās, kurās viņš spēlējis, vienmēr bijusi patika pret viņu, tāpat treneriem, pie kuriem viņš spēlējis," izvairīgi sacīja Riverss.

"Nebiju viņu redzējis kādu laiku, tāpēc vēlējos piedalīties šajā tikšanās reizē," atklāja treneris,kura vadībā "Clippers" sezonu sākusi ar septiņām uzvarām desmit spēlēs. "Gribēju viņu fiziski ieraudzīt un pārliecināties par to, kā viņam klājas. Viņš izskatījās labi, lieliski. Bija zaudējis svaru un bija labā formā. Tomēr tas neko nenozīmē."

Vairāki NBA klubu darbinieki gan norādījuši, ka neformālās sarunās konstatēts - Odoms vēlas atgriezties tikai "Clippers" sastāvā.

34 gadus vecais Odoms NBA aizvadījis 14 sezonas, bet "Clippers" rindās pirmās četras un līdz šim pēdējo, pagājušo. Tieši "Clippers" draftēja 208 centimetrus garo universālo uzbrucēju Odomu 1999. gada draftā ar augsto ceturto kārtas numuru. Iespējams, tieši tāpēc Odoms vēlas pārstāvēt "Clippers", lai karjeru noslēgtu tajā pašā komandā, kurā reiz uzsāka to.

Izmantotie resursi:
Los Angeles Times

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-11-17 22:42, pirms 11 gadiem
Cerams, ka atgrieziisies

  -1 [+] [-]

, 2013-11-17 22:44, pirms 11 gadiem
Nu no sakuma vins gribeja spelet tikai LAL tagad LAC nez nakosgad vins to teiks par Bobcats

  +4 [+] [-]

, 2013-11-17 22:52, pirms 11 gadiem
Žēl, bija 6th man of the year un palīdzēja Lakers tikt pie titula. Ar to arī atcerēšos viņu

     [+] [-]

, 2013-11-17 23:01, pirms 11 gadiem
cerēsim

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 08:46, pirms 11 gadiem
Neredzu viņa lomu Clipperos, diez vai viņš spēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja