Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kobe uzsācis treniņus kopā ar komandu

Kobe uzsācis treniņus kopā ar komandu
Kobe Braients aizvadījis pirmo treniņu kopā ar komandas biedriem pēc septiņu mēnešu pārtraukuma
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Lakers" aizsargs Kobe Braients sestdien, 16.novembrī, aizvadīja pirmo treniņu kopā ar komandu pēc septiņu mēnešu pārtraukuma.

Kobe Braients 12.aprīļa mačā pret Goldensteitas "Warriors" pārrava kreisās kājas Ahileja cīpslu, bet jau dažas dienas vēlāk pieckārtējais NBA čempions veiksmīgi pārcieta Ahileja cīpslas operāciju. Sestdien Kobe izpildīja vairākus vingrinājumus kopā ar komandas biedriem "Lakers" metienu treniņu laikā.

"Viņš izskatījās labi un izpildīja dažas kustības, kuras es nebiju gaidījis, ka viņš spēs izpildīt jau tagad," teica Braienta komandas biedrs Pau Gazols pēc sestdiena treniņa. "Esmu ļoti priecīgs par viņu un par mums, un noteikti gaidu, kad viņš varēs spēlēt." Braienta piedalīšanās treniņā esot uzlabojusi komandas kopējo noskaņojumu, pēc treniņa tika vēstīts "Lakers" oficiālajā "Twitter" kontā.

Braientam nav noteikts atveseļošanās grafiks, bet iepriekš viņš izteicās, ka viņam būs nepieciešams aizvadīt noteiktu skaitu treniņu, lai atgūtu sportisko formu pirms savas 18.sezonas pasaules spēcīgākajā basketbola līgā. Kobe jau vairākas nedēļas ir aizvadījis skriešanas treniņus uz skrejceliņa, kā arī individuāli trenējis metienus.

"Lakers", kas piektdien savā laukumā ar 86:89 atzina Memfisas "Grizzlies" pārākumu, šonakt gaidāmajā spēlē pret Detroitas "Pistons" nevarēs palīdzēt pieredzējušais kanādiešu saspēles vadītājs Stīvs Nešs, kuru nomoka problēmas ar muguras nerviem. Nav precīzi zināms, kad Nešs varētu atgriezties laukumā, tomēr tas, visticamāk, vēl nenotiks jaunnedēļ.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +8 [+] [-]

, 2013-11-17 12:31, pirms 11 gadiem
ar nepacietību gaidu Kobi atpakaļ laukumā

  +1 [+] [-]

, 2013-11-17 12:34, pirms 11 gadiem
Nešs tak visdrīzāk beigs karjeru. Problēma neizārstējama esot.

  +6 [+] [-]

, 2013-11-17 12:39, pirms 11 gadiem
Gaidu!!!

  +3 [+] [-]

, 2013-11-17 13:24, pirms 11 gadiem
Cerams spes atgut to formu kada bija pirms traumas!

  +3 [+] [-]

, 2013-11-17 13:53, pirms 11 gadiem
Bez Kobes jau sūdīgi, bet vēl bez Neša vispār... laigan pat bez abiem pēdējā spēlē pret Memfisu godam nocīnijās Lakers

  +6 [+] [-]

, 2013-11-17 14:29, pirms 11 gadiem
Beidzot laba ziņa no Kobes. Nākamajai ziņai vajadzētu būt: Kobe piedalīsies ... spēlē! Kurā? Hmm, gan jau ka ap ziemassvētkiem, ne ātrāk. Diez kādā formā būs Kobe, kāds palīgs LA un vai ar to pietiks, lai LA iekļūtu Play-Off. Daudz nezināmo! Es tomēr domāju, ka izdosies sekmīga sezona!
Slēpts komentārs: irbiite_HEAT
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-11-17 16:36, pirms 11 gadiem
Nē man jau patīk irbites domu gājiens, ka domā tikai par savu līgumu un sevi. Cilvēks savos 34 gados spēlēja pa 48 minūtēm spēlē (par pēdējām speleem pirms traumas iet runā, lai tās deģenerāts nepārprot) atdeva visu ko varēja lai tikai Lakers, kas bez viņa izrādījās pilnīga lupata zem Spurs kājaām, tiktu PO. Beigās samaksāja (diskutabls jautājums, bet es tiecos tā uzskatīt) ar savu veselibu.
Dievs dod lai LBJ 35 gadu vecumā vēl būtu līgā un bez traumām, jo viņš nav vainīgs, ka viņa fanu pulku veido neaptēstu pamatskolnieku bars.

  +3 [+] [-]

, 2013-11-17 16:53, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Es varu garanteet, ka ar kobes ierashanos bish pabojaasies lakers speele! Nu nav kobe komandas speeleetaajs, vinjsh ir statistikas viirs. Domaa tikai un vieniigi par sevi, par savu liigumu, utt.. Nekaa te nebuus.
Manā uztverē ar Kobi ir tā - viņam var iedot kaut vai VEF spēlētājus par komandas biedriem un viņš joprojām spēs ievilkt Lakers play-off, diemžēl no otras puses saliekot viņu ar zvaigznēm, būs tas pats, kas ar vefa čaļiem, jo Kobe (tā pat kā Jordan) ņem spēli uz sevi. Viss atkarīgs no tā kā viņš nospēlēs pats, ja slikti komanda zaudēs, ja labi, uzvarēs. LBJ šajā jomā ir daudz elastīgāks, viņš var upurēt statistikas rādītājus, lai komanda uzvarētu. Fenomenāls spēlētājs. Kobe ir one man show vecis, leģendārs, bet nu jau nav tik jauns un nav vairs tik švakas komandas kā 2003-2010.
Slēpts komentārs: LA-BOS antifans

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 16:37, pirms 11 gadiem
Kurš ir tas tavs labais spēlētājs? Tu man pēdējā laikā gudrības un izteicienu ziņā sāc atgādināt irbi, tāds pats tizlenis vien esi.
LA-BOS antifans rakstīja: Viņš visu pareizi pateica. LAL iet labāk bez Kobes tagad. Un atnāks atpakaļ un visu tikai sačakarēs.

Tu maz zināji, ka Kobe ir pārvērtētākais NBA džeks? Nekas no viņa nav.

p.s. un tikai nesāc te pekstiņus stāstīt, ka viņš ir baigi labs spēļu nobeigumos, jo tas viņa procents stāv zem 30%.....

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 23:20, pirms 11 gadiem
Bez KOBEs jau LAL netikt playoff, tāpēc jo ātrāk viņš ir atpakaļ, jo labāk!

  -1 [+] [-]

, 2013-11-19 09:23, pirms 11 gadiem
underline rakstīja: Kurš ir tas tavs labais spēlētājs? Tu man pēdējā laikā gudrības un izteicienu ziņā sāc atgādināt irbi, tāds pats tizlenis vien esi.
Es kaut kur minēju, kurš ir labāks? Es teicu, ka viņš ir nenormāli pārvērtēts. Nemaz nerunājot par super pārvērtēto viņa algu. Ieteiktu tev ko vairāk par SC palasīt un tad varbūt arī iebrauktos, par ko runāju. Nekas vairāk no viņa nav, kā tipisks skoreris. Ne pa kapeiku labāks par Anthony, DeRozan, Ellis un tamlīdzīgiem. 25 pt spēlē ar švaku precizitāti un pārējās statistikas ailes ir tukšas.