Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" bez Lī jāiztiek arī nākamajās spēlēs

Jānis Celmiņš

"Warriors" bez Lī jāiztiek arī nākamajās spēlēs
Deivids Lī
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" vēl kādu laiku būs spiests iztikt bez spēka uzbrucēja Deivida Lī palīdzības, kuram savainotā elkoņa tīrīšanu var nākties veikt pat četras vai piecas reizes.

Jau ziņojām, ka aizvadītās trešdienas spēlē Ņujorkā kādā no spēles epizodēm Lī tika pie brūces, kad ar elkoni noķēra pretinieku spēlētāja Vilsona Čandlera seju, kurš palika bez diviem zobiem. Vēlāk izrādījies, ka caur šo brūci kreisajā elkonī izveidojies infekcija. Sākotnēji Lī tika veikta elkoņa tīrīšanas procedūra, bet nu basketbolists atkal ievietots slimnīcā, lai veiktu atkārtotas pārbaudes. Tiek prognozēts, ka "Warriors" komandai bez Lī nāksies iztikt vismaz divas vai trīs nedēļas. Ārsti atzīst, ka elkonim tīrīšanas var nākties pat četras vai piecas reizes.

Trijās spēlēs bez Lī "Warriors" komanda izcīnījusi vienu uzvaru. "Es nemaz neesmu pamanījis, ka viņš nespēlē," jokojot atzinis Andris Biedriņš. "Ja nopietni, tad, protams, mums viņš pietrūkst," piebilda Andris.

Nākamo maču "Warriors" aizvadīs savā laukumā, naktī no piektdienas uz sestdienu atkal tekoties ar Ņujorkas "Knicks" komandu.

Izmantotie resursi:
San Francisco Bay Area — News, Sports,...

     [+] [-]

, 2010-11-18 00:05, pirms 13 gadiem
nu neko darīt, AB savu spēli nāksies pacelt bik augstāk un būs jau labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-18 00:55, pirms 13 gadiem
Nu Lee jaabuut atpakalj decembra viduu chist,kad naaks vairaaks nopietnaakas speeles peec kaartas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-18 01:43, pirms 13 gadiem
Timermanis atteicās Lī aizstāt ,neziniet kā tur beidzās?

     [+] [-]

, 2010-11-18 09:55, pirms 13 gadiem
Netīrais nēģeris ielaida infekciju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-18 12:28, pirms 13 gadiem
Ko vispār tas Čandlers ir ēdis??