Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Odoms atguvis samaņu, veselības stāvoklis pamazām uzlabojas

Odoms atguvis samaņu, veselības stāvoklis pamazām uzlabojas
Lamārs Odoms
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais NBA basketbolists Lamārs Odoms joprojām atrodas dzīvībai bīstamā veselības stāvoklī, taču viņa ģimenes pārstāvji paziņojuši par uzlabojumiem - Odoms nācis pie samaņas un sācis pats elpot, kā arī pateicis dažus vārdus.

Lamārs Odoms slimnīcā tika nogādāts otrdien, kad tika atrasts bezsamaņā kādā Nevadas bordelī. Divkārtējā NBA čempiona dzīvība tika izglābta, taču viņš tika pieslēgts elpošanas sistēmai un atradās bezsamaņā. Lai arī izplatījās neoficiālas un dažādas vēstis par Odoma stāvokli un pavīdēja pat pieņēmums, ka Odoma smadzenes ir mirušas, ģimenes pārstāvji un ārsti atturējās no jelkāda veida informācijas sniegšanas līdz šonaktij, kad pavēstīja par nelielu uzlabojumu Odoma veselībā.

Viņš nācis pie samaņas un vairs neizmanto mākslīgās elpināšanas iekārtu, turklāt pateicis dažus vārdus. Odoms lielāko daļu laika gan joprojām pavada aizmidzis, taču saticis savus bērnus, tēvu un sievu Hloju Kardašianu, no kuras iepriekš gan bija atsvešinājies un iesniedzis šķiršanās pieteikumu. Tiek gan uzsvērts, ka briesmas dzīvībai joprojām nav garām un ārsti turpina pārbaudīt, vai Odoma iekšējie orgāni turpina pildīt savas funkcijas.

Lai arī Odoma veselības stāvoklis un diagnoze konfidencialitātes dēļ netiek precīzi atklāta, zvanā, kas veikts ārkārtas glābšanas dienestam, norādīts, ka Odoms lietojis kokaīnu, kā arī spēcīgus medikamentus seksuālo spēju uzlabošanai, visticamāk, pārdozējot. Brīdī, kad viņš atrasts bezsamaņā, Odomam pa muti nākušas putas un spēcīgi asiņojis deguns, kas vairākas dienas lika satraukties par ilggadējā Losandželosas "Lakers" spēlētāja dzīvību.

Izmantotie resursi:
Lamar Odom conscious, breathing on his own in...


, 2015-10-17 13:25, pirms 9 gadiem
Lai cīnās
, 2015-10-17 13:27, pirms 9 gadiem
Nesen vēl runāja, ka smadzenes mirušas un nav nekādu izredžu. Tos žurnālistus vajadzētu sūdzēt tiesā, par nepatiesas informācijas izplatīšanu
, 2015-10-17 13:28, pirms 9 gadiem
Izcīnīs un jāatgriežas apritē uz jauno gadu, Lakers noderēs
, 2015-10-17 13:38, pirms 9 gadiem
Tiešām kkāds sviests, te smadzenes mirušas un te pēkšņi jau runā..
, 2015-10-17 13:59, pirms 9 gadiem
NJAA,žurnālisti izceelušies nepajokam!
, 2015-10-17 14:08, pirms 9 gadiem
Nezaales neizniikst, kaa teica Livi.
, 2015-10-17 15:03, pirms 9 gadiem
Reizēm nav saprotams kāpēc ziņu portāli vispār pastāv. Izņemot faktiskus sacensību rezultāts, principā nevienam rakstītam vārdam nevar pilnībā uzticēties. Un arī rezultātu pārpublicēšanā ir biežas faktu kļūdas.
, 2015-10-17 18:30, pirms 9 gadiem
ceena rakstīja: Nesen vēl runāja, ka smadzenes mirušas un nav nekādu izredžu. Tos žurnālistus vajadzētu sūdzēt tiesā, par nepatiesas informācijas izplatīšanu
Ārsti teica, ka neesot konstatējami impulsi no smadzenēm. Tas var notikt divos gadījumos: 1) smadzenes ir mirušas 2) smadzeņu nav. Tātad gadījies otrais variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-18 09:21, pirms 9 gadiem
Stiflerss rakstīja: NJAA,žurnālisti izceelušies nepajokam!
Little Wayne paspēja RIP novēlēt
Dežonte Marejs. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Eksperiments "Jangs un Marejs" noslēdzies: "Pelicans" iegūst vērtīgu papildinājumu

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noticis vēl viens maiņas darījums, kā rezultātā Ņūorleānas "Pelicans" ieguvusi Dežonte Mareju no Atlantas "Hawks".
Kenijs Atkinsons (no kreisās). Foto: AP/Scanpix

''Cavaliers'' uz pieciem gadiem trenera amatā nolīgst Atkinsonu

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas ''Cavaliers'' nākamo treneri oficiāli kļuvis Kevins Atkinsons, ar kuru noslēgts līgums uz pieciem gadiem.
Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix
7

Toronto dod naudīgu līgumu Kviklijam, Dalasa aizmaina Hārdeveju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās jaunu līgumu slēgšana un maiņu darījumi. Toronto ''Raptors'' uz pieciem gadiem būs noturējusi Imanuelu Kvikliju, kurš šajā periodā pelnīs 175 miljonus dolāru. Tikmēr Dalasas ''Mavericks'' uz Detroitas ''Pistons'' aizmainījusi Timu Hārdeveju, pretī iegūstot Kventinu Graimsu.