Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bucks" pamatsastāva spēlētājs Bledso Covid-19 dēļ nav devies uz Orlando

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bucks" pamatsastāva spēlētājs Bledso Covid-19 dēļ nav devies uz Orlando
Ēriks Bledso. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Straujiem soļiem tuvojas Nacionālās basketbola asociācijas sezonas atsākšanas spēles. Kļuvis zināms, ka Milvoki "Bucks" saspēles vadītājs Ēriks Bledso kopā ar komandu nav devies uz Disnejlendu, jo viņam konstatēta saslimšana ar Covid-19.

Milvoki "Bucks" uzvarējusi 53 no 65 spēlēm, ieņemot pirmo vietu ne vien Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. Komanda uz Disnejlendā izveidoto burbuli devās 9. jūlijā. Pirmā pārbaudes spēle plānota 23. jūlijā pret Sanantonio "Spurs", bet pirmais oficiālais mačs tiks aizvadīts 31. jūlijā pret Bostonas "Celtics".

Kā izteicās pats Ēriks Bledso, viņam nav nekādu saslimšanas simptomu un viņš jūtas labi. "Tiklīdz NBA nospraustie noteikumi ļaus man doties uz Orlando [nepieciešamas vairākas negatīvas analīzes], pievienošos saviem komandas biedriem," pauda aizsargs, kurš arī mudināja cilvēkus vilkt maskas un gādāt par savu un citu drošību.

30 gadus vecais Bledso šajā sezonā piedalījies 56 spēlēs, visas sākot starta pieciniekā. Viņš vidēji izcēlies ar 15,4 punktiem, 5,4 rezultatīvām piespēlēm un 4,6 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-17 10:07, pirms 4 gadiem
Pagaidām velk uz to, ka Bucks diez ko labi neklāsies. Arī komandas otrā zvaigzne Khris Middleton izteicās, ka nav pieskāries bumbai 2-3 mēnešus. Šobrīd vislielākā intriga, ko darīs Janis, ja Bucks izgāzīs šo sezonu!?

     [+] [-]

, 2020-07-17 13:24, pirms 4 gadiem
Varētu jau pasapņot, un uz Mavs! Tas tik būtu kautkas