Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA aizliedz spēlētājiem galda tenisa dubultspēles un parūpēsies par izklaidēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NBA aizliedz spēlētājiem galda tenisa dubultspēles un parūpēsies par izklaidēm
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija izsūtījusi spēlētājiem 113 lappuses garu dokumentu, kurā paskaidrots viss par sezonas atsākšanos plānu. Paredzēts, ka pirmās spēles Disnejlendā tiks aizvadītas 30. jūlijā.

Sezonas atsākšanas plānā iekļautas 22 komandas, starp tām ir arī visas latviešu pārstāvētās vienības. Katra komanda Orlando drīkst ierasties 35 cilvēku sastāvā, no kuriem 17 drīkst būt spēlētāji (minimums ir 13 basketbolisti).

Starp ieceļotājiem īpaši izveidotajā zonā jābūt vismaz vienam cilvēkam no kluba vadības, vienam fiziskās sagatavotības trenerim, vienam ekipējuma menedžerim un vienam cilvēkam, kurš atbild par drošību. Drīkst tikt iekļauti arī personīgie treneri, un domājams, ka superzvaigznes šo vēsti uzņēmušas ar prieku. Komandām 35 cilvēku saraksts jāiesniedz līdz 1. jūlijam.

Ierodoties Orlando, spēlētājiem un citām personām būs jāpavada 36 stundas pašizolācijā, lai visiem varētu veikt pārbaudes. Gadījumā, ja tiks konstatētas pozitīvas analīzes, būs jādodas uz izolētu dzīvesvietu, kur tiks veikta vēl viena pārbaude, lai pārliecinātos. Gadījumā, ja arī otrās analīzes būs pozitīvas, jādzīvo izolācijā no citiem līdz brīdim, kad divas pārbaudes uzrādīs negatīvu rezultātu.

Dzīvojot Disnejlendā, cilvēkiem būs jāvelk sejas maskas, taču ir izņēmumi – ēdienreizes, svaigā gaisā un savās istabās. Neviens nedrīkstēs apmeklēt viesnīcas istabu, kurā nedzīvo. Spēles laikā maskas varēs nevilkt basketbolisti, treneru soliņš un tiesneši. Jāpiezīmē, ka citu komandu spēlētājiem būs atļauts apmeklēt mačus, kuros nepiedalās viņu pārstāvētās komandas.

NBA arī centīsies parūpēties, lai basketbolistiem būtu gana plašas izklaides iespējas. Plānoti koncerti, komiķu uzstāšanās un filmu seansi. Notiek pārrunas, lai basketbolistiem ļautu doties uz Disnejlendas piedāvātajām atrakcijām.

Tāpat būs pieejams golfs, teniss, boulings, kuģošana, baseini un makšķerēšana. Būs pieejama joga, meditācija un konsultācijas ar psiholoģiskās veselības speciālistiem. Plānots, ka tiks atvērti restorāni, kuros drīkstēs uzņemt 50% no maksimālā cilvēku skaita.

Interesanti, ka NBA dokumentā norādījusi, ka basketbolisti galda tenisa spēles laikā nedrīkst aizvadīt dubultspēles, jo tādā veidā nebūs iespējams ievērot vēlamo divu metru distanci.

Izmantotie resursi:
https://www.latimes.com/sports/stor...

     [+] [-]

, 2020-06-17 15:22, pirms 4 gadiem

Laukumā arī bus distance jāievēro?

     [+] [-]

, 2020-06-17 15:42, pirms 4 gadiem
Izlasīju visus noteikumus,un tur daži vnk bomba
Man patika šis.Pēc kāršu spēles kava tiks izmesta,lai citi nespēlē

     [+] [-]

, 2020-06-17 15:50, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Izlasīju visus noteikumus,un tur daži vnk bomba
Man patika šis.Pēc kāršu spēles kava tiks izmesta,lai citi nespēlē
vienkārši līdz absurdam!!

     [+] [-]

, 2020-06-17 16:15, pirms 4 gadiem
Aizliegts nelaiķus aprakt seklāk kā 6 pēdas dziļi, lai tie neinficētos!