Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"SuperSonics" tiesājas ar pilsētu

Juris Miņins
Juris Miņins

"SuperSonics" tiesājas ar pilsētu
"SuperSonics" lielākā zvaigzne -
Kevins Durants
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Sietlas "SuperSonics", pēc pirmo liecinieku uzklausīšanas, acīmredzot, zaudēs tiesas prāvā pret Sietlas pilsētu un komandai būs jāpaliek "KeyArena" arēnā vēl līdz 2010. gadam.

Sietlas tiesneši nolēma, ka iepriekš noslēgtais līgums starp "SuperSonics" komandu un pilsētas vadību vēl joprojām ir spēkā un nevar tikt lauzts, kas nozīmē, ka NBA basketbols Sietlā paliek vismaz līdz 2010. gadam.

Atgādināsim, ka "SuperSonics" īpašnieks Klejs Benets vēlas pārcelt komandu no Sietlas uz savu dzimto pilsētu - Oklahomu. Savukārt pilsētas vadība uzsver, ka deviņdesmito gadu vidū noslēgtais līgums, kura rezultātā pilsētai ir jāinvestē "SuperSonics" mājas spēļu arēnas renovēšanā $84 miljonus, vēl joprojām ir spēkā līdz pat 2010. gadam. Tā kā pilsēta savas saistība ir pildījusi, tad komandai, acīmredzot, ir jāpaliek Sietlā.

Komandas vadība uzsver, ka līgums tika parakstīts, jo "SuperSonics" šajā arēnā bija spēlējusi 15 gadus un tajā laikā tas bija ekonomiski izdevīgs līgums, taču pašlaik daudz kas ir mainījies un pati arēna, pēc komandas vadības domām, ir viena no sliktākajām visā līgā.

Tāpat tika uzsvērts, ka nākamo divu gadu laikā, ko "SuperSonics" būtu jāpavada "Key Arena", komanda zaudēs $65 miljonus, bet ja pārcelsies uz Oklahomu, tad vienība, šādā pašā laikā, nopelnīs $18.8 miljonus.

Komandas pārstāvis Breds Kellers arī uzsvēra, ka, acīmredzot, pilsētas vadība vēlas izveidot tādus apstākļus, lai pašreizējie komandas īpašnieki būtu spiesti pārdot "SuperSonics" vienību vietējiem uzņēmējiem un komanda paliktu Sietlā.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  -2 [+] [-]

, 2008-06-17 15:25, pirms 16 gadiem
Nu žēl, es jau, piemēram, gribu, lai Sonics pārceļas uz citu pilsētu!

     [+] [-]

, 2008-06-17 18:41, pirms 16 gadiem
traki viņiem tur iet... Sietla it kā ir liela pilsēta bet par basiti tur interesējas dikti maz cilvēku...citreiz liekas ka ASK un Barons var vairāk fanus savākt uz spēlēm...galvenā problēma ir tā, ka ir vāja spēļu apmeklētība, kas automātiski nozīmē zaudējumus...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 21:01, pirms 16 gadiem
kurmix rakstīja: traki viņiem tur iet... Sietla it kā ir liela pilsēta bet par basiti tur interesējas dikti maz cilvēku...citreiz liekas ka ASK un Barons var vairāk fanus savākt uz spēlēm...galvenā problēma ir tā, ka ir vāja spēļu apmeklētība, kas automātiski nozīmē zaudējumus...

speelju apmekleetiiba ir nosaciiti vaaja....vaaja Amerikaa, bet ne LV meerogos....