Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA leģenda Maikls Džordans veic pārrunas par "Hornets" kontrolpaketes pārdošanu

Agris Suveizda

NBA leģenda Maikls Džordans veic pārrunas par "Hornets" kontrolpaketes pārdošanu
Maikls Džordans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Šārlotas "Hornets" īpašnieks Maikls Džordans ir uzsācis nopietnas pārrunas par organizācijas kontrolpaketes pārdošanu.

Kā ziņo ESPN, Džordans ir uzsācis pārrunas ar uzņēmēju grupu, kuras priekšgalā ir "Hornets" mazākumīpašnieks Geibs Plotkins un citas NBA komandas Atlantas "Hawks" mazākumīpašnieks Riks Šnols. Pagaidām līdz darījuma noslēgumam vēl esot tālu, tomēr gadījumā, ja tas notiks, Plotkins un Šnols kļūšot par "Hornets" līdzīpašniekiem, bet Džordans nepārdos visas savas akcijas un paliks mazākumīpašnieka statusā.

Seškārtējais NBA čempions Džordans par Šārlotas "Bobcats" mazākumīpašnieku kļuva 2006. gadā, bet 2010. gada februārī iegādājās komandas kontrolpaketi. 2014. gada maijā komanda oficiāli tika pārsaukta par Šārlotas "Hornets".

Šārlotas "Hornets" šosezon ar 22 uzvarām un 49 zaudējumiem ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē un izslēgšanas spēlēs nav piedalījusies kopš 2016. gada, kad pirmajā kārtā ar 3-4 piekāpās Maiami "Heat". Šosezon komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Lamelo Bols, kurš piedalījies 36 spēlēs un vidēji 35,2 minūtēs sakrājis 23,3 punktus, 8,4 rezultatīvas piespēles, 6,4 atlēkušās bumbas un 3,6 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-03-17 16:09, pirms 2 gadiem
MJ apnika, ka daudzi viņu sauc par sliktāko (neprofesionālāko) klubu īpašnieku. Tomēr pieradis būt labākais, a tagad otrādi sanāk. Grib mierīgas vecumdienas notikti.

     [+] [-]

, 2023-03-17 16:39, pirms 2 gadiem
Ja es MJ aizsūtīt savu piedāvājumu, skaitītos ka esmu pārrunās?
kā memē "JR Smith agreed to contract with Lakers" (but the Lakers did not agree)