Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kembijs šokēts par savu aizmainīšanu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kembijs šokēts par savu aizmainīšanu
Markuss Kembijs
Foto: AFP

Bijušais NBA kluba Losandželosas ''Clippers'' centrs Markuss Kembijs ir neapmierināts ar savu aizmainīšanu uz Portlendas ''TrailBlazers'' komandu, atklājušas ''Clippers'' komandai tuvu stāvošas personas.

Kembijs par savu aizmainīšanu uz Portlendas ''TrailBlazers'' uzzinājis brīdī, kad viņš kopā ar saviem bijušajiem komandas biedriem ieturējis maltīti kādā restorānā. Pēc saņemtā zvana no sava aģenta pieredzējušais Kembijs, izrādot savu vilšanos, uz karstām pēdām pametis ēstuvi.

''Viņam patika ''Clippers'' organizācija un arī Losandželosas pilsēta. Viņa sieva bija laimīgi iekārtojusies uz dzīvi Losandželosā, tāpēc dzīvesvietas maiņa bija pēdējais, ko viņš [Kembijs] vēlētos. Viņam šis maiņas darījums noteikti nepatīk,'' atzina kāda ''Clippers'' organizācijai tuvu stāvoša persona, kas vēlējās saglabāt savu anonimitāti.

Neapmierināti ar notikušo ir arī paši ''Clippers'' basketbolisti. ''Visi puiši ir vīlušies, jo mūsu labākais aizsardzības spēlētājs dodas prom, turklāt viņa vietā mēs iegūstam tik vien kā rezerves saspēles vadītāju un nelielu summu naudas,'' atklāja kāds no spēlētājiem.

35 gadus vecais Kembijs šosezon ''Clippers'' sastāvā caurmērā guvis 7,7 punktus un izcīnījis 12,1 atlēkušo bumbu. Šosezon viņš ''TrailBlazers'' sastāvā pelnīs 9,1 miljonu ASV dolāru, taču viņa līgums beidzas jau pēc šīs sezonas, kas nozīmē to, ka Kembijs Portlendā, visticamāk, ilgi neuzkavēsies.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

  -1 [+] [-]

, 2010-02-17 13:29, pirms 15 gadiem
njā sieva gan jau visu laiku tagad kāps uz galvas. bet itkā apskatījos Clippers un portlendas spēles highlightus un kembijs tur uz beņķa aiz komandas sēdēja un neizskatījās nelaimīgs par dzīvi!!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-17 18:46, pirms 15 gadiem
par 9 citroniem vienu sezonu jau nu var pieciest....

     [+] [-]

, 2010-02-17 19:33, pirms 15 gadiem
Tāda ir atlētu dzīve, pašam liekas, ka dari visu ok, bet tad pēkšņi Tu tiec pārdots/aizmainīts.