Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sporta studijā šoreiz par Biedriņu

Sporta studijā šoreiz par Biedriņu
Andris Biedriņš
Foto: AP

Šovakar plkst. 22:05 LTV7 "Sporta studijā" speciālā reportāžā no ASV, tiks stāstīts par Andra Biedriņa gaitām aiz okeāna. Tikko kā no ASV atgriezusies LTV7 filmēšanas grupa, kura atklās dažādas NBA aizkulises, pavēstot ko vairāk arī par pašu Andri Biedriņu.

“Sporta studijā” būs aplūkotas ne tikai divas pēdējās Goldensteitas “Warriors” mājas spēles, bet arī treniņu process, kluba sistēma, spēlētāju un kluba vadības attiecības ar līdzjutējiem. Skatītājiem būs tā iespēja redzēt Andri Biedriņu ne tikai oficiālās spēlēs, bet arī sadzīvē, tāpat uzklausīt viņa domas par gaitām NBA un dzīvi Amerikā.

Tā kā pats sportists pašlaik ir Ziemeļamerikā un uz studiju, saprotams, nevar ierasties, eksperta lomā būs basketbola komentētājs un menedžeris, Latvijas vīriešu un arī sieviešu izlases direktors Edgars Buļs. Nākamajā raidījumā aizokeāna tēmu savukārt turpinās plašāks stāsts par hokejistu Raiti Ivanānu.

Savus jautājumus par basketbolu un NBA uzdodat tieši Edgaram Buļam, kaut šoreiz apjomīgu vietu aizņems arī reportāža par Biedriņa gaitām NBA, tāpat tradicionālā “Sporta studijas” aptauja sportā. Balsošana jau sākusies interneta portālā Delfi un šajā raidījumā plašāk par trīs dažādām nominācijām un to varoņiem.

Savus jautājumus par basketbolu ierakstiet komentāru sadaļā, tālrunis tiešraides laikā studijā 67200449.

Informāciju sagatavoja:
Māris Rīmenis

1 2 3 4 129 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-12-16 10:37, pirms 16 gadiem
Lieliski Cerams būs labs materiāls.

  +2 [+] [-]

, 2008-12-16 10:37, pirms 16 gadiem
Buljs

  +1 [+] [-]

, 2008-12-16 10:38, pirms 16 gadiem
Creeper^ rakstīja: Buljs
i labi vien ir

  +3 [+] [-]

, 2008-12-16 10:39, pirms 16 gadiem
Cerams, ka bus arii pa muusu hokejistiem speciaalreportaaza z-amerikaa (Karsiks,Sprukts,Ivanaans,Kulda,Bārtuls)
Slēpts komentārs: AlterB

 +20 [+] [-]

, 2008-12-16 10:42, pirms 16 gadiem
Cik Buļam ir vienlaicīgi bijušas dāmas? (dambretē)

  +3 [+] [-]

, 2008-12-16 10:45, pirms 16 gadiem
divi interesanti raidījumi pēc kārtas ar nedēļas intervālu, ideāli
paldies Dāvidam!

  +5 [+] [-]

, 2008-12-16 10:45, pirms 16 gadiem
hmmm... Vaitad tas būs īstais eksperts? Varbūt vajadzēja kādu kurš mazāk fano par NBA super zvaigznēm... Citādi Raidījums jau būs par Biedriņu, a nedo Dievs parādīs kādu Gārneta vai Lebrona danku...

  +6 [+] [-]

, 2008-12-16 10:46, pirms 16 gadiem
vai kā rīt bimbabols un dravnieks gudri d**sīs

  +7 [+] [-]

, 2008-12-16 10:49, pirms 16 gadiem
Man jautājums būtu Buļam, par jauno izlases treneri. Vai šā trenera izvēles procesā ir iesaistīta Goldensteita? Jo līdz šim vairāk vai mazāk ir darīts viss, ko viņi "itkā" ir ieteikuši vai apstiprinājuši...

 +10 [+] [-]

, 2008-12-16 10:50, pirms 16 gadiem
belluschi rakstīja: Cik Buļam ir vienlaicīgi bijušas dāmas? (dambretē)
mani gan vairāk interesē šis pats jautājums par šahu

 +14 [+] [-]

, 2008-12-16 10:58, pirms 16 gadiem
Kad būs līdzīgs raidījums par Ivanovski? Domāju visiem būtu interesanti apskatīt BBL līgas virtuvi
Slēpts komentārs: Kurmīts

 +11 [+] [-]

, 2008-12-16 11:18, pirms 16 gadiem
Kurmīts rakstīja: Vai Biedrītis nav palicis iedomīgs? Vai savus tautiešus vēl ciena?
vai kurmitis veljoprojam nav galvu no pakalas izvilcis?

 +14 [+] [-]

, 2008-12-16 11:22, pirms 16 gadiem
Lai arī Biedriņš vienmēr cīnās un nekad nenolaiž rokas, šīs nakts spēlē brīzīem varēja redzēt, ka pat viņam nolaižas rokas, jo cik tad var izturēt tādu spēli, kad pēc veiksmīgas spēles aizsardzībā, kurā viņam ir liels nopelns, kārtējo reizi tiek aizskriets uzbrukumā un bezsakarīgi zaudēta bumba vai uzsmest pilnīgi nekāds metiens. Šobrīd nav komandā vairs B.Davis vai tas pats M.Ellis, kurš zinātu ko darīt ar bumbu ātrajā, tāpēc ir jāspēlē prātīgāk un tā jau arī ir trenere kompetence to izdarīt pareizi. Protams, ja ir tādi izpildītāji kā iepriekš minētie (Davis un Ellis), tad nav liela māksla pateikt "Run'n'Gun" un lieta darīta. D.Nelsonam ir jāspēlē vairāk standartspēle, kurā ir arī kāds PF (Wrights vai Turiafs), kurš savāc bumbas vai piesedz pretinieku brīvo garo, pēc tam kad Biedriņš ir kārtējo reizi aizgājis palīgā aizsardzībā nespējīgajam mazajam. Bija brīži, kad tas iepriekšējās spēlēs tika darīts un tas strādāja pietiekami labi. Nesanāk Nelsonaim vairs spēlēties ar "matchupiem", jo nav tādu izpildītāju, tagad ir savādāki spēlētāji. Tāpēc rodas jautājums, vai Andrim Biedriņam nevajadzētu prasīt sevi aizmainīt uz citu klubu, jo izskatās, ka Nelsons tiks marinēts, līdz beigām, t.i., līdz viņam beigsies līgums un viņš būs ticis līdz vajadzīgajam uzvaru daudzumam (to gan piešādas spēles būs grūti izdarīt)? Protams, lielā mērā dēļ D.N. Biedriņš ir tur kur viņš ir šobrīd. Ātrais spēles stils iepriekšējos gadus ir palīdzējis A.B. iejusties NBA, jo tieši labā koordinācija ātrumā, ir tas kas Biedriņam bija sākumā, bet tagad ir nākusās klāt arī citas lietas (soda metieni, low-post spēle), kas viņu padara par labu spēlētāju ne tikai Run'n'Gun stilā. Baidos, ka Biedriņš varētu nedaudz "pazust", ja šādi turpināsies. Viss jau gan var mainīties, kad atgriezīsies M.Ellis..

  +2 [+] [-]

, 2008-12-16 11:31, pirms 16 gadiem
Vajadzēja ekspertu Jāni Līgatu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-12-16 12:25, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Ar ko izskaidrojams Andra baalais sniegums shosezon un vai taa ir taisniba,ka GSW mekle jaunu pamatcentru???
Kaads tev veel baalais sniegums,23punkti tev neko neizsaka peertikji?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-12-16 12:40, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Es domaju kopuma sezona!Slikta spele aizsardziba,piezimes utt
nejau andrim slikti klaajas , bet gan visai goldensteitai ..
nepiekriitu ka vinjam slikta sezona ept .

P.S. solās buut interesants raidiijums paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2008-12-16 12:53, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Kad Edgars Buljs jus atspekos pa Ivanovska teemu,jus man uz celishiem lidisiet klat!
Un ja neatspēkos tu pakārsies? Lūdzu!

  +7 [+] [-]

, 2008-12-16 12:56, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Es domaju kopuma sezona!Slikta spele aizsardziba,piezimes utt
Kurš no Mumbrū U-13 tu esi? Tas kapteiņa palīgs?
Labāk ej nomaini autiņus!

  +6 [+] [-]

, 2008-12-16 13:03, pirms 16 gadiem
-> bimbambols ...jus man uz celishiem lidisiet klat

Wana bet?
1. Diez vai es varētu uztvert Buļu kā par nopietnu ekspertu, viņa lauciņš ir runāt, piesaistit un organizēt...
2. Viņa atbildes uz taviem jautājumiem varētu izskatīties šādi:
a) vēl nav atrast izlases treneris, un līdz ar to ar spēlētājiem neviens nav runājis, bet ja treneris uzskatīs par vajadzību, ar Ivanovski sazināsies un viņš tiks uzaicināts starp kandidātiem...
b) tas ir lieliski, kad Latviešu spēlētājam iet labi kautkur ārvalstīs. un viņš tiek pie regulāra spēles laika, bet šis tomēr ir raidījusm par Andri Biedriņu un viņa gaitām NBA (spēcīgākajā līgā pasaulē.)
c) par BBL zinu, tik cik tiek ziņots mēdijos, Līga neapšaubāmi progresē, un ja tā turpinās strādāt ir labs potenciāls nākotnē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-16 13:05, pirms 16 gadiem
Ir kaadam padomaa noripot un iemest kaadaa trakerii?Buutu baigi feini,jo diemzheel nevaru redzeet pa tv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-16 13:17, pirms 16 gadiem
Vot, ko man gribētos uzzināt šajā sakarā, ja jau ieminējāmies par Ivanovski... ir viņa domas, par to, ka viņu salīdzina ar Biedriņu, ka viņu redz izlases sākuma 4. pozīcijā... utt.
Viņa atbildes uz šiem jautājumiem, nevis televīzijai, presei piemērotās, bet viņa egoistiskās domas (nesaucu viņu par egoistu, bet katram cilvēkam ir tāda puses ). Vai viņš pats ir maz tik tālu aizdomājies savās sautīgākajās domās?

     [+] [-]

, 2008-12-16 13:20, pirms 16 gadiem
Maarcha rakstīja: Lai arī Biedriņš vienmēr cīnās un nekad nenolaiž rokas, šīs nakts spēlē brīzīem varēja redzēt, ka pat viņam nolaižas rokas, jo cik tad var izturēt tādu spēli, kad pēc veiksmīgas spēles aizsardzībā, kurā viņam ir liels nopelns, kārtējo reizi tiek aizskriets uzbrukumā un bezsakarīgi zaudēta bumba vai uzsmest pilnīgi nekāds metiens. Šobrīd nav komandā vairs B.Davis vai tas pats M.Ellis, kurš zinātu ko darīt ar bumbu ātrajā, tāpēc ir jāspēlē prātīgāk un tā jau arī ir trenere kompetence to izdarīt pareizi. Protams, ja ir tādi izpildītāji kā iepriekš minētie (Davis un Ellis), tad nav liela māksla pateikt "Run'n'Gun" un lieta darīta. D.Nelsonam ir jāspēlē vairāk standartspēle, kurā ir arī kāds PF (Wrights vai Turiafs), kurš savāc bumbas vai piesedz pretinieku brīvo garo, pēc tam kad Biedriņš ir kārtējo reizi aizgājis palīgā aizsardzībā nespējīgajam mazajam. Bija brīži, kad tas iepriekšējās spēlēs tika darīts un tas strādāja pietiekami labi. Nesanāk Nelsonaim vairs spēlēties ar "matchupiem", jo nav tādu izpildītāju, tagad ir savādāki spēlētāji. Tāpēc rodas jautājums, vai Andrim Biedriņam nevajadzētu prasīt sevi aizmainīt uz citu klubu, jo izskatās, ka Nelsons tiks marinēts, līdz beigām, t.i., līdz viņam beigsies līgums un viņš būs ticis līdz vajadzīgajam uzvaru daudzumam (to gan piešādas spēles būs grūti izdarīt)? Protams, lielā mērā dēļ D.N. Biedriņš ir tur kur viņš ir šobrīd. Ātrais spēles stils iepriekšējos gadus ir palīdzējis A.B. iejusties NBA, jo tieši labā koordinācija ātrumā, ir tas kas Biedriņam bija sākumā, bet tagad ir nākusās klāt arī citas lietas (soda metieni, low-post spēle), kas viņu padara par labu spēlētāju ne tikai Run'n'Gun stilā. Baidos, ka Biedriņš varētu nedaudz "pazust", ja šādi turpināsies. Viss jau gan var mainīties, kad atgriezīsies M.Ellis..
precīzi! Tikai piekrītu! Šodien varēja redzēt, kā Biedriņš mokās un pārdomā dzīvi... viņam ir grūti ar tiem jaunajiem džekiem, lai gan arī pats nekāds vecais nav.

Visaugstākajā līmenī nospēlē aizsardzībā, bet džeki aizskrien un atdod bumbu pretiniekam. Un atkal un atkal, liekas - nu cik var!

JAUTĀJUMS BUĻA KUNGAM:

Kura komanda šobrīd līgā būtu piemērotākā pēc spēles stila Andrim Biedriņam? Warriors vai kāda cita?

     [+] [-]

, 2008-12-16 13:21, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Kad Edgars Buljs jus atspekos pa Ivanovska teemu,jus man uz celishiem lidisiet klat!
klauns

  +2 [+] [-]

, 2008-12-16 13:24, pirms 16 gadiem
Jūs taču esiet zem kaut kādas ietekmes. Ko Jūs ņematies ar to Ivanovski - nu nav viņš izlasei pat tuvumā un nekad nebūs. Punkts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-16 13:34, pirms 16 gadiem
Totolv.com rakstīja: Jūs taču esiet zem kaut kādas ietekmes. Ko Jūs ņematies ar to Ivanovski - nu nav viņš izlasei pat tuvumā un nekad nebūs. Punkts!
Latvijas vīriešu un arī sieviešu izlases direktors Edgars Buļs.

Kam tad prasīs, ja ne viņam, par IESPĒJAMIEM izlsaes kandidātiem?
1 2 3 4 129 komentāri