Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Āris Kakstāns

Denielss nespēlēs vismaz 2 nedēļas

Vašingtonas "Wizards" saspēles vadītājs Antonio Denielss (attēlā pa kreisi) ceļgala savainojuma dēļ nevarēs spēlēt nākamās 2-4 nedēļas.

Ceturtdienas spēlē starp Maiami "Heat" un Vašingtonas "Wizards", ceļgala savainojumu guva "Wizards" saspēles vadītājs Antonio Denielss.Jau pāris nedēļas nespēlē arī cits "Wizards" aizsargs - Gilberts Arenass (attēlā pa labi), kurš no ceļgala traumas varētu atgriezties tikai pēc pāris mēnešiem.

Paredzams, ka basketbolu Denielss nespēlēs nākamās 2-4 nedēļas Basketbolists savainojumu guva otrās ceturtdaļas vidū un vēlāk izteicās, ka uzreiz sajutis par traumas esamību.

"Tagad esmu savā 11. gadā NBA un neatceros tādu savainojumu, kas licis izlaist ievērojamu laikaposmu. Neplānoju izlaist mēnesi ar šo traumu, ar katru dienu paliek arvien labāk," Denielss norādīja, ka vēlas izlaist pēc iespējas īsāku periodu. Kopš no ierindas izgājis Gilberts Arenass, Denielss vidēji spēlē guva 11 punktus, atdeva 6,6 rezultativas piespēles un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas.

"Wizards" ģenerālmenedžeris Ērnijs Granfelds pastāstīja, ka komanda plāno parakstīt līgumu ar kādu saspēles vadītāju, kurš būtu brīvais aģents vai arī spēlētu kādā citā līgā.

Starp kandidātiem ir "Wizards" Vasaras līgas komandas saspēles vadītājs Braiens Čeiss, Maiks Vilkss, kurš šo sezonu sāka Denveras "Nuggets", bijušais "Wizards" spēlētājs Billijs Tomass un pašreiz Grieķijā spēlējošais Donels Teilors.

Izmantotie resursi:
www.washingtonpost.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix
2

Toronto dod naudīgu līgumu Kviklijam, Dalasa aizmaina Hārdeveju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās jaunu līgumu slēgšana un maiņu darījumi. Toronto ''Raptors'' uz pieciem gadiem būs noturējusi Imanuelu Kvikliju, kurš šajā periodā pelnīs 175 miljonus dolāru. Tikmēr Dalasas ''Mavericks'' uz Detroitas ''Pistons'' aizmainījusi Timu Hārdeveju, pretī iegūstot Kventinu Graimsu.
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AFP/Scanpix
13

Pirmais tēva un dēla duets vienlaikus: ''Lakers'' draftā izvēlas Lebrona atvasi Broniju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā Losandželosas "Lakers" ar 55. izvēli tika pie Lebrona Džeimsa dēla Bronija Džeimsa. Līdz drafta ceturtajai izvēlei no beigām Džeimss jaunākais noslīdēja aģenta darbības rezultātā.
Saša Vezenkovs. Foto: AP/Scanpix

Sakramento aizsūta Eirolīgas MVP balvu ieguvušo Vezenkovu pāri robežai

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), sākoties otrajai drafta dienai, maiņas darījumu veikusi Sakramento "Kings", kas aizmainījusi 2023. gada Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju Sašu Vezenkovu uz Toronto "Raptors".