Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīls un Vols: "Esam labākais aizsargu pāris NBA"

Bīls un Vols: "Esam labākais aizsargu pāris NBA"
Džons Vols un Bredlijs Bīls
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Vašingtonas "Wizards" lielākās zvaigznes Džons Vols un Bredlijs Bīls intervijā ESPN atklājuši, ka, viņuprāt, līgas labākais aizsargu pāris nāk tieši no ASV galvaspilsētas kluba.

Līdz ar pēdējos gados strauji pieaugošo talantīgo aizsargu skaitu aktuāls arī kļuvis jautājums par labāko duetu šajos ampluā. Ja puslīdz skaidrs, kurš ir labākais saspēles vadītājs (Stefens Karijs) un uzbrūkošais aizsargs (Džeimss Hārdens), tad par labāko pāri viennozīmīgas atbildes vēl joprojām nav. Nesenā intervijā ESPN žurnālistei Hannai Stormai pārliecinošu atbildi šajā sakarā sniedza Vašingtonas "Wizards" spēlētāji Bredlijs Bīls un Džons Vols.

"Mēs esam labākie." Gados jaunie basketbolisti ir arī pārliecināti, ka viņi ir labāki par "Warriors" splash brothers Stefenu Kariju un Kleju Tompsonu, skaidrojot šo apgalvojumu ar aizsargu lielisko spēli abos laukuma galos: "Cīnāmies abos laukuma galos. Spēlējam ar lielu azartu." Vols vēl piebilda: "Necenšos noniecināt to, ko viņi ir sasnieguši, taču man šķiet, ka mēs esam labāki. Nekad neteikšu, ka kāds ir labāks par mums."

Visnotaļ interesanti apgalvojumi, ja ņem vērā, ka "Wizards" šo sezonu iesākuši ne īpaši veiksmīgi (4-4), un šobrīd ir vien 21. labākā komanda aizsardzībā (pēc ielaisto punktu daudzuma vidēji 100 uzbrukumos). Ja Vols pamatoti tiek uzskatīs par vienu no labākajiem aizsardzības spēlētājiem savā pozīcijā, tad Bīlam šajā elementā vēl daudz jāpieliek. Tikmēr pašreizējie čempioni sezonu iesākuši nevainojami (11-0), un liels nopelns tajā ir Karija fenomenālā spēle. Tompsons gan vēl meklē savu metienu, taču aizsardzībā Klejs pēdējos gados kļuvis par vienu no gudrākajiem un nepiekāpīgākajiem aizsargiem.

Izmantotie resuris:
Wall, Beal say they're best backcourt because...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 16:18, pirms 9 gadiem
veders sak sapet no smiesanas.Neka pretenziju pret Volu,bet nu Bils ir nedaudz aizsapnojies.pa prieksu vinam jadbauj stabilitate un tad var domat par varbut otru labaku aizsargu pari nba

     [+] [-]

, 2015-11-16 16:22, pirms 9 gadiem
sitie jau pag.sezonaa to teica!Lol .tagad katru sezonu sito stastis

     [+] [-]

, 2015-11-16 16:23, pirms 9 gadiem
un neviens no viniem netiks Dream team! ka tad labakie

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 16:35, pirms 9 gadiem
Karijs ir labākais spēlētājs pasaulē, tāpēc vien šitie abi nestāv blakus GS aizsargu pārim. Pat par saviem konkurentiem Raptors Lauriju+Derouzanu viņi nav labāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 16:57, pirms 9 gadiem
Šis duets ir labāks par lielāko daļu NBA komandu " aizsargu pāriem"

  +2 [+] [-]

, 2015-11-16 17:38, pirms 9 gadiem
Karijs un Tomsons no GSW gan šosezon, gan pagājušajā sezonā ir labākais PG-SG duets, jo abi ir lieliski snaiperi + Tomsons ir arī ļoti labs aizsardzībā.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 18:02, pirms 9 gadiem
Daņila Fox rakstīja: Kas tie par klauniem ?
totāls lox

  +2 [+] [-]

, 2015-11-16 18:04, pirms 9 gadiem
Jānis Stankunas rakstīja: Karijs un Tomsons no GSW gan šosezon, gan pagājušajā sezonā ir labākais PG-SG duets, jo abi ir lieliski snaiperi + Tomsons ir arī ļoti labs aizsardzībā.
Nu Tompsons kkā šogad nedaudz pazudis ir. Met mazāk UN tajā pašā laikā neprecīzāk. AIzsardzībā viņš tomēr ir labāks par Bīlu...

Bet nu principā ja ne labākais duo, tad tikai aiz GSW backcourta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-11-16 19:00, pirms 9 gadiem
Man jau liekas, ka labākais duo ir Hārdens ar tiesnesi, kurš tik svilpj sodus, bet nu tas jau tik manas domas....

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 20:08, pirms 9 gadiem
Batlers-Rouzs(vesels) arī varētu iesaistīties konkurencē par labāko backcourt.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-16 20:10, pirms 9 gadiem
teemusalami rakstīja: Batlers-Rouzs(vesels) arī varētu iesaistīties konkurencē par labāko backcourt.
Labi, bet ne tuvu Karijam un Tompsonam.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-16 23:00, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Man jau liekas, ka labākais duo ir Hārdens ar tiesnesi, kurš tik svilpj sodus, bet nu tas jau tik manas domas....
šis labs +

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 23:04, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu tas jau kā skatās. Ir daudzi labi PG vai SG, kur viens pats paceļ visam duo vērtību. Piemēram, HOU. Hārdens ir monstrs. Piemet viņam klāt Lōsonu ( ) un sanāk labs duo.
Hārdens vismaz pagaidām ir stipri regresējis šogad. pirms sezonas bij bažas, ka Lawsons viņam atņems metienus utt, bet paskatoties status, ir gluži otrādi - viņš met vēl vairāk un daudz neprecīzāk (kkādi 37%). ja ne flopošanas un ento soda metienu, tad vispār turētos ap 15ppg un drausmīgu procentu, drausmīgu azisardzību. beigu beigās nekāds labais duo tur isti nesanāk, ja komanda sāk zaudēt spēles

  +1 [+] [-]

, 2015-11-16 23:05, pirms 9 gadiem
teemusalami rakstīja: Batlers-Rouzs(vesels) arī varētu iesaistīties konkurencē par labāko backcourt.
es gan Lauriju un Derouzenu šitiem abiem pieliktu priekšā

  -3 [+] [-]

, 2015-11-17 07:53, pirms 9 gadiem
Un kā tad ar Pārkeru un Džinobili? Vairākkārtēji čempiņi vairs neskaitās? Tfu, te jau tikai jaunie gurķi tiek pieminēti. Starp citu, apgalvojumu, ka Karijs ir labākais pleimeikers, uzskatu par ļoti apstrīdamu. Snaiperis ekselents, kāju un roku ātrums - fenomenāls (tāpēc daudzi reboundi), ir arī piespēles daudzas, bet... Tieši spēles taktiskajā dirigēšanā un metienu izkārtošanā partneriem labāki noteikti ir vairāki džeki. Kriss Pols, tas pats Pārkers, iespējams - Rondo. Arī Rubio un Dragičs nav ne par mata tiesu sliktāki par voliem, bīliem. Tā ir tāda tipiska amerikāniska plātīšanās, ne viņi labākie, ne nu kā, laiž tik puņķu burbuļus debesīs.
Starp citu, nesen trio Pārkers, Džinobili, Dankans pārsita uzvaru rekordu, pārspējot superleģendāro trio Bērds, Makheils, Perišs. izskatās, ka tuvākajā divdesmitgadē (vismaz un noteikti) neviens šo rekordu apdraudēt nespēs. Jā, jā, Emanuēls un Tonijs laikam ir sliktākais aizsargu pāris. Un vēl, varu derēt - pēc gadiem piecpadsmit neviens tādus volus bīlus pat neatcerēsies...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-17 12:47, pirms 9 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Un kā tad ar Pārkeru un Džinobili? Vairākkārtēji čempiņi vairs neskaitās? Tfu, te jau tikai jaunie gurķi tiek pieminēti. Starp citu, apgalvojumu, ka Karijs ir labākais pleimeikers, uzskatu par ļoti apstrīdamu. Snaiperis ekselents, kāju un roku ātrums - fenomenāls (tāpēc daudzi reboundi), ir arī piespēles daudzas, bet... Tieši spēles taktiskajā dirigēšanā un metienu izkārtošanā partneriem labāki noteikti ir vairāki džeki. Kriss Pols, tas pats Pārkers, iespējams - Rondo. Arī Rubio un Dragičs nav ne par mata tiesu sliktāki par voliem, bīliem. Tā ir tāda tipiska amerikāniska plātīšanās, ne viņi labākie, ne nu kā, laiž tik puņķu burbuļus debesīs.
Starp citu, nesen trio Pārkers, Džinobili, Dankans pārsita uzvaru rekordu, pārspējot superleģendāro trio Bērds, Makheils, Perišs. izskatās, ka tuvākajā divdesmitgadē (vismaz un noteikti) neviens šo rekordu apdraudēt nespēs. Jā, jā, Emanuēls un Tonijs laikam ir sliktākais aizsargu pāris. Un vēl, varu derēt - pēc gadiem piecpadsmit neviens tādus volus bīlus pat neatcerēsies...
lol pietiks dzīvot pagātnē. gadus 5 atpakaļ iespējams arī vel bija labākais duo, tagad ne Džinobili ne tas pats Pārkers vairs nevelk tā, kā pirms pāris sezonām.