Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makgreidijs vēlas atgriezties ātrāk

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA kluba Hjūstonas ''Rockets'' līderis Treisijs Makgreidijs vēlas palīdzēt savai komandai laukumā, neskatoties uz to, ka, lai sadziedētu elkoņa savainojumu, viņam jāizlaiž aptuveni viena nedēļa.

eSports.lv jau ziņoja, ka Makgreidija gūtais savainojums nav visai nopietns un spēlētājam būtu jāizlaiž vien aptuveni septiņas dienas, lai atkoptos, tomēr pats spēlētājs vēlas atgriezties laukumā jau tuvākajās spēlēs.

Ārsti gan iesaka Makgreidijam nedaudz nogaidīt un atgriezties laukumā veselam, tomēr, kā atzīsts pats spēlētājs, viņš darīs jebko, lai tikai palīdzētu komandai.

Makgreidijs šo sezonu iesācis ļoti labi (26,8 punkti,piecas piespēles un piecas atlēkušās bumbas), un, ja tā turpinās, tad šī var būt labākā sezona viņa karjerā. Daudzi NBA apskatnieki viņu min kā vienu no galvenajiem pretendentiem uz MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvu.

Saistītais raksts:
Makgreidija savainojums nav nopietns.

Izmantotie resursi:
AP