Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D`Antoni: ''Labi aizvadījām mača izskaņu''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pēc šonakt uzvarētā mača pret Čikāgas ''Bulls'' Fīniksas ''Suns'' galvenais treneris Maiks D`Antoni atzina, ka pamats uzvarai tika ielikts spēles pēdējā ceturtdaļā.

''Ļoti labi nospēlējām ceturtajā ceturtdaļā. Lieliski nospēlēja Boriss Diavs, un tieši tas mums no viņa ir vajadzīgs. Viņš uznāca laukumā un nospēlēja ļoti labi, tāpat esmu apmierināts ar Šonu Merionu un Grantu Hilu,'' pēc mača teica D`Antoni.

''Ikreiz, kad cenšos būt agresīvs, izpelnos personīgās piezīmes, taču tas mani neatturēs no agresivitātes izmantošanas. Boriss [Diavs] nospēlēja ļoti labi tieši mača galotnē. Viņš var pats iemest un atrast brīvos cilvēkus,'' tā Amāre Stodemaiers.

Bet ''Bulls'' komandas centrs Bens Voless norādīja, ka viņa komandas galvenā problēma ir nesekmīgā spēle mača galotnēs: ''Mums ir problēmas, ja mača liktenis tiek izšķirts spēles beigās. Šī problēma mūs vajā visu sezonu, un arī šodien tā par sevi atgādināja.''