Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Cīņā par Vēberu iesaistās ''Magic''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA klubs Orlando ''Magic'' varētu savā īpašumā iegūt brīvo aģentu Krisu Vēberu, tomēr pats spēlētājs vēlas garantētas minūtes laukumā un lielu lomu komandā.

Kā vēsta Vēberam tuvu stāvošs cilvēks, kurš vēlējās palikt anonīms, spēlētājs jau noraidījis piedāvājumus no piecām komandām, gaidot savu īsto iespēju. Orlando komanda ir viena no galvenajām pretendentēm uz Vēbera iegūšanu.

''Magic'' klubam ir lieki 2,6 miljoni ASV dolāru, kas jāiztērē līdz 10. decembrim. Daudzi gan apšauba iespēju, ka ''Magic'' piedāvās Vēberam lielu spēles laiku, jo pašam spēlētājam būs ļoti grūti iekļauties komandas ātrajā spēles stilā.

Pagājušosezon Vēbera līgumu izpirka Filadelfijas „76ers”, jo bija neapmierināti ar veterāna sniegumu un spēlētājam bija konflikts ar komandas galveno treneri. Vēbers nonāca Detroitā un, šķiet, tā bija īstā vieta viņam – komandai ir augsti mērķi, kā arī kluba kodolu veido veterāni, nevis jaunie spēlētāji, kā tas bija Filadelfijā. Līdz ar Vēbera atnākšanu „Pistons” nākamajās 14 spēlēs tika pie 12 uzvarām, kas liecina par centra lietderību.

Tomēr veterāns šosezon vēl joprojām ir bez darba. Vasarā viņam piedāvājumu izteica Grieķijas otrā spēcīgākā komanda Pireju „Olympiacos”, taču Vēbers atteicās no piedāvājuma, kas viņu būtu padarījis par vislabāk apmaksāto spēlētāju Eiropā, cerot, ka līdz sezonas beigām Džo Dumārs [ „Pistons” basketbola darījumu prezidents – aut.] būs atbrīvojis nepieciešamos līdzekļus, lai atgrieztu viņu komandā, taču mēģinājumi aizmainīt Flipju Mureju, Ronaldu Duprī vai Nāzru Mohamedu bija nesekmīgi, un Vēberam no tā tagad jācieš. Nesen gan parādījās baumas par to, ka Vēbers, ļoti iespējams, pievienosies Klīvlendas „Cavaliers” komandai, jo tā par jauna līguma noslēgšanu nevar vienoties ar Andersonu Varežao. Vēbers iepriekš paziņoja, ka spēlēs tikai Detroitā, bet, kā atzīst pats spēlētājs, viņš ir ar mieru spēlēt citur, ja vien viņam tiek dota nozīmīga loma komandā.

Izmantotie resursi:
Florida Today
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-16 14:41, pirms 17 gadiem
TheView, 2007-11-16 14:20
a kā GSW ar brīvajiem līdzekļiem...? wēbers taču karjeras sākumā kapāja GSW...un tagad GSW noderētu tāds kā vēbers-pieredzējis, kurš var nospēlēt gan uzbrukumā un pats galvenais arī aizsardzībā...būtu labs palīgs Biedriņam cīņa par bumbām...Un arī labs skolotājs Raitam...ar vēberu GSW sniegums varētu uzlaboties it sevišķi aizsardzībā...

Gsw ir tā kā ir ar līdzekļiem....

Orlando es nezinu vai viņš īsti ir vajadzīgs tur ļoti labi pārī darbojas Hovards un TurkoglU!

  -1 [+] [-]

, 2007-11-16 15:30, pirms 17 gadiem
Jā, Warrioriem vēl tikai šo vēl vajadzēja,ne?..
Lai iet kapāt uz Šarloti!
BTW - Vēbers ir izcīnījis kaut vienu čempiona titulu?

  -1 [+] [-]

, 2007-11-16 16:31, pirms 17 gadiem
parak daudz taa cuuka grib... skatas, ka beigas paliks savos briivajos agentos un beigs karjeru...

  -1 [+] [-]

, 2007-11-16 17:37, pirms 17 gadiem
Boston - Only I can say!!

  -1 [+] [-]

, 2007-11-16 17:38, pirms 17 gadiem
Ja bostana dabuutu pa maziem liigumiem Mārburiju(kursh itkaa taisās prom no NY) un Veberu tad viņi būtu neapturami!

     [+] [-]

, 2007-11-16 22:08, pirms 17 gadiem
Blā blā blā, kā būtu, ja būtu. Kā tikai parādās ziņa par kādu brīvo aģentu vai spēlētāju, kurš vēlētos tikt aizmainīts, tā uzreiz komenti-davai uz Bostonu ! Visus uz Bostonu! Bostonai vairs neviena zvaigzne šosezon nepievienosies ,tās ir manas prognozes..