Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Cavaliers'' bez Hjūza aptuveni mēnesi

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Viens no Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Klīvlendas ''Cavaliers'' līderiem Lerijs Hjūzs guvis kreisās kājas savainojumu, kas viņam liegs palīdzēt komandai četras nedēļas.

Hjūzs savainojumu guva 4. novembra mačā pret Fīniksas ''Suns'', neveiksmīgi saskrienoties ar Leandro Barbosu un sasitot savu kreiso kāju. Pēc šī mača basketbolists izlaida trīs spēles, taču pēc tam nolēma aizvadīt cīņu pret Orlando ''Magic'', spēlējot caur sāpēm, kas gan rezultātus nedeva - Hjūzs nespēja veiksmīgi iekļauties spēlē un laukumu atstāja pieklibojot.

Savas karjeras laikā Hjūzs ne reizi vien svarīgākās sezonas spēles izlaidis savainojumu dēļ. Arī pagājušosezon aizsargs izlaida desmit mačus savainotās potītes dēļ, kā arī izlaida divas finālspēles pret Sanantonio ''Spurs'', tāpēc jāsaka, ka ''Cavs'' šī situācija nebūs pārsteigums.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-17 10:13, pirms 17 gadiem
tas ir tiesi labi prieksh cavs jo man besii sitais mudaks vislaik met tik garam

  -1 [+] [-]

, 2007-11-17 11:21, pirms 17 gadiem
Nu viņu nevarētu nosaukt par līderi...
Viņam nav tādu spēju kādu nav citiem ,un viņu var viegli aizvietot!