Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fišers: "Mums jāuzlabo aizsardzība!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Fišers: "Mums jāuzlabo aizsardzība!"
Dereks Fišers
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' saspēles vadītājs Dereks Fišers uzskata, ka viņa pārstāvētā komanda varēs nopietni cīnīties par čempionu gredzeniem tikai tādā gadījumā, ja tiks uzlabots vienības sniegums aizsardzībā.

''Mums jāaizsargājas daudz labāk. Mums jākļūst labākiem aizsardzībā, jo spēles vai kādas ceturtdaļas likteni bieži vien izšķir viena izspēle. Un mums šajā izspēlē jānospēlē bez kļūdām!'' sarunā ar vietējiem žurnālistiem sacīja viens no pieredzējušākajiem ''Lakers'' basketbolistiem.

''Aizvadītajā sezonā nespējām uzvarēt ar aizsardzības palīdzību. Neatceros tādu spēli, kad bijām iedzinējos ar desmit punktiem un ar savu aizsardzību izslēdzām pretinieku uzbrukumu, un beigu beigās pametām laukumu kā uzvarētāji. Tagad mums pie tā jāpiestrādā, lai dažādotu savu spēles manieri,'' komandas uzdevumus uzstāda 34 gadus vecais saspēles vadītājs.

Izmantotie resursi:
LA Times

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-17 22:54, pirms 16 gadiem
Cerams, ka reizē ar Bainumu atgriezīsies arī laba aizsardzība

     [+] [-]

, 2008-10-17 23:47, pirms 16 gadiem
varbūt komandas uzbrukums ir atlaužams bet Kobes nē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-18 18:05, pirms 16 gadiem
NU vinjam ir Taisnība !būtībā Pret ķeltiem vinjiem nebij aizsardzība...Ja arī bij to ķelti atlauza...