Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons ticies ar Vogelu sakarā ar "Knicks" galvenā trenera vakanci

Rolands Eliņš

Džeksons ticies ar Vogelu sakarā ar "Knicks" galvenā trenera vakanci
Frenks Vogels
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā NBA kluba Ņujorkas „Knicks” galvenā trenera kandidātu loks paplašinājies līdz trim uzvārdiem, jo ESPN vēsta, ka kluba prezidents Fils Džeksons pats personīgi uzrunājis no Indianas „Pacers” aizgājušo Frenku Vogelu.

Frenks Vogels pēc deviņiem Indianā pavadītiem gadiem „Pacers” atstāja piespiedu kārtā, taču netika atlaists. Viņam vienkārši beidzās līgums ar komandu, un „Pacers” prezidents Lerijs Bērds pārsteidzoši nolēma Vogelam jaunu līgumu nepiedāvāt, par šo lēmumu izpelnoties kritisku reakciju.

Vogels acumirklī kļuva par vienu no spēcīgākajiem pārstāvjiem brīvo aģentu tirgū, un jau ziņots, ka ar viņu iepriekš sazinājies „Knicks” ģenerālmenedžeris Stīvs Milzs, lai noskaidrotu Vogela turpmākos plānus. Tas gan esot bijis tikai iepazīšanās zvans bez konkrētiem piedāvājumiem, kamēr par „Knicks” prezidenta Fila Džeksona darbībām ilgāku laiku bija neskaidrība. Taču nu ESPN ziņo, ka pagājušajā nedēļā Džeksons tomēr personīgi ticies ar Vogelu, un viņi veikuši pārrunas par „Knicks” galvenā trenera amatu.

Kristapa Porziņģa pārstāvēto komandu pēc Derika Fišera atlaišanas vadīja pagaidu treneris Kurts Rembiss. Viņš tiek uzskatīts par galveno favorītu pilnvērtīgai komandas pārņemšanai, ko daži bez darba esošie treneri uzskata par praktiski jau notikušu faktu, taču ESPN, atsaucoties uz avotiem līgas pārvaldē, norāda, ka tā nav tiesa, un Džeksona tikšanās ar Vogelu to pierādot.

Līdz ar to publiski ir zināmi ir trīs nopietni kandidāti uz „Knicks” galvenā trenera amatu, par kuriem Džeksons izrādījis īpašu interesi – Rembiss, Vogels un Deivids Blats, šosezon no „Cavaliers” atlaistais treneris. Arī ar Blatu Džeksons iepriekš tikās personīgi.

Jāpiezīmē, ka arī tikai 42 gadus vecajam un ļoti potenciālajam Vogelam ir iepriekšēja saikne ar Džeksonu. 2005./06. gada sezonā viņš strādāja Džeksona trenētajā „Lakers” komandā kā skauts.

Vogels sešās sezonas pie „Pacers” stūres guva 250 uzvaras 431 spēlē un divreiz aizveda komandu līdz konferences finālam. Šosezon komandu atstāja gan Rojs Hiberts, gan Deivids Vests, bet „Pacers” tik un tā tika pie 45 uzvarām, taču pirmajā „play-off” kārtā septiņās spēlēs zaudēja Toronto.

„Knicks” gan ne tuvu nav vienīgā komanda, kas izrādījusi interesi par Vogela pakalpujumiem. To pašu darījušas arī „Grizzlies” un „Rockets” vienības, paredzama arī Orlando „Magic” iesaistīšanās sarunās ar Vogelu.

Izmantotie resursi:
New York Knicks president Phil Jackson met with...

  -1 [+] [-]

, 2016-05-16 11:43, pirms 8 gadiem
Fils darīs ko grib nevis to,kas ir labāk.Vogels pats gribot uz NY ģimenes dēļ.
90% ka treneris bus Rambo

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 11:55, pirms 8 gadiem
Nez, ar Bagatski jau sarunāts randiņš? Šis ar brīvs...

  +7 [+] [-]

, 2016-05-16 11:59, pirms 8 gadiem
Ja NYK paliks Rembis, esmu pārliecināts, ja būs vismaz 5-7 zaudējumu streak, viņš zaudēs darbu ļoti ātri. Būtu baigi žēl, ja Fils nedraudzēsies ar galvu, un nepaņems tik labus kandidātus darbā kā Vogels vai Blats, to būs pēc tam jānožēlo ļoti. Rembis nav uzvarētājs diemžēl, bet šie abi ir sevi pierādījuši.

     [+] [-]

, 2016-05-16 12:27, pirms 8 gadiem
Da wtf, tad Džeksons saka, ka būs treneris Rembiss, bet tajā pašā laikā tiekas ar citiem. Kāda jēga tikties tad ar citiem? Pats Fils saprot, ko grib?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-05-16 13:50, pirms 8 gadiem
Vogels vai Blats, savādāk nekas no tās komandas nesanāks. Ko Fils tajā Rembisā saskatījis, pilnīga nulle kā treneris. Fišera vadībā vismaz kaut kādas uzvaras nāca.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 13:52, pirms 8 gadiem
Alensan rakstīja: Da wtf, tad Džeksons saka, ka būs treneris Rembiss, bet tajā pašā laikā tiekas ar citiem. Kāda jēga tikties tad ar citiem? Pats Fils saprot, ko grib?
Vogels vēl nebija brīvs, kad Džeksons paziņoja par Rembisu. Bet par cik, ja nemaldos, nekas nav noslēgts, kāpēc gan pārmaiņas pēc nevar tikties ar normālu treneri?

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 15:14, pirms 8 gadiem
Vienreiz jau rakstīju, rakstīšu vēlreiz - mēs gribam Vogelu!! Viennozīmīgi labāks un gudrāks treneris par Blatu, par to nabagu, Rembisu nemaz nerunājot..

     [+] [-]

, 2016-05-16 15:46, pirms 8 gadiem
Ir info, ka šīs nedēļas laikā Blats kļūs par "Knicks" galveno treneri

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 16:42, pirms 8 gadiem
Esmu tajā pārliecībā, ka basketbolu spēlē treneris...tie ir pieci pirksti vai spēlētāji tavà dūrē, ko maini , ja kaut kas ne tā....Blats ir ļooti labs žīds, viņš tiešām māk spēlēt ar savas rokas pieciem pirkstiem...ir tā izjūta viņam...tas arī labi Kristapam, jo nav viņš šobrīd tas, kurš nosaka kā spēlēs komanda...jautàjums ir par Entoniju - vai viņš spēlēs Blata stilā..

     [+] [-]

, 2016-05-16 17:09, pirms 8 gadiem
ViestursThePunisher rakstīja: Vienreiz jau rakstīju, rakstīšu vēlreiz - mēs gribam Vogelu!! Viennozīmīgi labāks un gudrāks treneris par Blatu, par to nabagu, Rembisu nemaz nerunājot..
Ceru, ka Džeksons lasa tavu tekstu

  -1 [+] [-]

, 2016-05-16 21:34, pirms 8 gadiem
Es njemtu Marku Dzeksonu, redzam sobriid GSW augljus, Kerrs ir driizaak smeerviela Dzeksona zobratiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 22:41, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ja NYK paliks Rembis, esmu pārliecināts, ja būs vismaz 5-7 zaudējumu streak, viņš zaudēs darbu ļoti ātri. Būtu baigi žēl, ja Fils nedraudzēsies ar galvu, un nepaņems tik labus kandidātus darbā kā Vogels vai Blats, to būs pēc tam jānožēlo ļoti. Rembis nav uzvarētājs diemžēl, bet šie abi ir sevi pierādījuši.
tak nekur viņš viņu nelaidīs vaļā. ja iedos ilgtermiņa līgumu, tad arī paturēs līdz beigām. ja nu vienīgi Dolans neizdomās Filu atlaist pirmo