Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Labas ziņas "Lakers" nometnē: Deiviss atsācis treniņus un drīzumā atgriezīsies laukumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Labas ziņas "Lakers" nometnē: Deiviss atsācis treniņus un drīzumā atgriezīsies laukumā
Entonijs Deiviss Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Losandželosas "Lakers" līderis Entonijs Deiviss atsācis pilna kontakta treniņus un tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā, ziņo komandas galvenais treneris Frenks Vogels.

Savainojumu nomāktā Losandželosas "Lakers" jau labu laiku spēlē bez diviem komandas līderiem – Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa. Deiviss, kurš šosezon nospēlējis tikai 23 no 55 "Lakers" spēlēm, laukumā nav devies kopš februāra vidus, bet, kā ziņo komandas galvenais treneris Frenks Vogels, Deiviss atsācis pilna kontakta treniņus un tuvākajā laikā dosies laukumā.

"Tās ir lieliskas ziņas," teica Vogels, "bet skaidrs ir tas, ka viņš laukumā uzreiz nepavadīs 30 minūtes. Ņemot vērā savainojumu situāciju, iesākumā dosim viņam iespēju atgūt sportisko formu un spēles izjūtu. Pirmajās divās spēlēs pēc atgriešanās viņš varētu spēlēt salīdzinoši maz." Vogels minēja, ka tās varētu būt aptuveni 15 minūtes, kas sadalītas vairākos īsos laika posmos.

"Viņš ir apņēmības pilns atgriezties laukumā," Vogels turpināja. "Tas ir pats galvenais. Deiviss ir noguris no tā, ka nevar doties laukumā. Viņš ir apņēmības pilns tuvāko dienu laikā piedalīties treniņos un beidzot atgriezties. Tas komandai pacels pašapziņu." Kā liek noprast treneris, tad Deiviss laukumā varētu atgriezties nākamnedēļ, bet nav izslēgts, ka atgriešanās varētu notikt arī kādā no spēlēm pret Jūtas "Jazz", kas paredzētas sestdien un pirmdien.

Šosezon 28 gadus vecais "Lakers" līderis Deiviss vidēji laukumā pavadījis 32,8 minūtes, kuru laikā guvis 22,3 punktus, izcīnījis 8,3 atlēkušās bumbas, atdevis 3,8 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,8 metienus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-04-16 11:55, pirms 3 gadiem
Slikta ziņa Dalasai!