Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Clippers'' otro reizi īsā laikā noslēdz desmit dienu līgumu ar Kazinsu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Clippers'' otro reizi īsā laikā noslēdz desmit dienu līgumu ar Kazinsu
Demarkuss Kazinss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' otro reizi šomēnes noslēgusi desmit dienu līgumu ar centra spēlētāju Demarkusu Kazinsu, ziņo ''The Athletic'' žurnālists Šams Čaranija.

Demarkuss Kazinss šo sezonu uzsāka Hjūstonas ''Rockets'', taču pēc savstarpējās vienošanās sadarbība tika pārtraukta. Klubs uzsvaru garā gala pozīcijā lika uz jauno Kristianu Vudu, kā arī Hjūstona vairāk zaudēja kā uzvarēja. 5. aprīlī basketbolists noslēdza desmit dienu līgumu ar ''Clippers''. Trīs spēlēs Kazinss vidēji guva sešus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas vidēji desmit minūtēs laukumā.

''The Athletic'' basketbola žurnālists Šams Čaranija ziņo, ka abas puses vienojušās sadarbību turpināt vēl vismaz uz desmit dienām, noslēdzot jaunu šāda tipa līgumu. Nākamās spēlēs ''Clippers'' paredzētas pirmdien pret ''Timberwolves'', trešdien pret ''Trailblazers'', ceturtdien pret ''Grizzlies'' un sestdien pret ''Rockets''. Ar 39 uzvarām 57 spēlēs ''Clippers'' ir trešie Rietumu konferencē.

Bez augstākminētajām vienībām savas karjeras laikā Demarkuss Kazinss spēlējis tādās komandās kā Sakramento ''Kings'', Ņūorleānas ''Pelicans'' un Goldensteitas ''Warriors''. 593 spēlēs centra spēlētājs vidēji guvis 20.7 punktus un izcīnījis 10.7 atlēkušās bumbas.