Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Markanens pirmo reizi karjerā atzīts par NBA nedēļas labāko spēlētāju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Markanens pirmo reizi karjerā atzīts par NBA nedēļas labāko spēlētāju
Entonijs Deiviss un Lauri Markanens. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija pirmdien paziņoja Austrumu un Rietumu konferences labākos spēlētājus. Otro reizi karjerā Austrumu konferencē labākā godu ieguva Maiami ''Heat'' spēlētājs Bems Adebajo, bet Rietumos pirmo reizi karjerā atzinību izpelnījās soms Lauri Markanens.

Pirmo reizi karjerā par NBA nedēļas spēlētāju kļuvis soms Lauri Markanens, kurš atzīts par aizvadītās nedēļas labāko Rietumu konferences spēlētāju. Viens no Jūtas ''Jazz'' līderiem ar vidēji gūtiem 24.5 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām palīdzēja ''Jazz'' uzvarēt visās četrās nedēļas spēlēs.

Kopumā Markanenam pagājusī nedēļa bijusi veiksmīga. Bez fakta, ka viņš kļuvis par labāko Rietumu konferencē, viņu atzina arī par 2023. gada gada sportistu Somijā. Šosezon Markanenam vidēji gūti 23.7 punkti un izcīnītas 8.8 atlēkušās bumbas.

Austrumu konferencē par labāko spēlētāju kļuva Maiami ''Heat'' spēlētājs Bems Adebajo, kurš nedēļas labākā spēlētāja laurus plūcis otro reizi karjerā. Viņš ar 23 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un 5.8 rezultatīvajām piespēlēm vidēji mačā palīdzēja ''Heat'' uzvarēt trijās no pagājušās nedēļas četriem mačiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/markkanen-...

     [+] [-]

, 2024-01-16 10:20, pirms 9 mēnešiem
Kādā sakarā par gada sportistu, ja zaudēja Japānai?