Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" sestais panākums pēc kārtas

Jānis Pārums

"Spurs" sestais panākums pēc kārtas
Tonijs Pārkers (ar bumbu)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra kārtējā spēlē sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sanantonio "Spurs" basketbolisti, kas savā laukumā ar 109:104 pārspēja Oklahomsitijas "Thunder".

"Spurs" komandai padevās varena pirmā ceturtdaļa, kuras laikā pretinieku grozā tika samesti 39 punkti, uz ko oponenti spēja atbildēt vien ar 19. Vienubrīd otrajā ceturksnī Sanantonio komandas pārsvars sasniedza +26, tomēr kopumā laukumā ritēja jau manāmi līdzvērtīgāka cīņa un "Spurs" pārsvars praktiski vairs nepieauga. Pirmo puslaiku "Spurs" noslēdza ar 62:44.

Pēc pārtraukuma arvien sekmīgāk darbojās "Thunder" basketbolisti. Sanantonio gan saglabāja pārsvaru 13-17 punktu robežās, taču trīs minūtes līdz trešās ceturtdaļas beigām tas sadila līdz 11. Pēdējā ceturtdaļā "Thunder" vēl vairāk pietuvojās, divas minūtes līdz pamatlaika beigās esot vairs tikai trīs punktu attālumā. Tomēr atlikušajā laikā "Spurs" spēja panākumu nosargāt – 109:104. "Spurs" šī bija sestā uzvara pēc kārtas, "Thunder" – septītais zaudējums pēc kārtas.

Uzvarētājiem Tonijs Pārkers guva 22 punktus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, bet Tima Dankana rēķinā 20 punkti, 12 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. "Thunder" rindās ar 33 punktiem atzīmējās Džefs Grīns, savukārt Kevins Durants guva 28 punktus un izcīnīja 13 bumbas zem groziem.

Jau devīto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Minesotas "Timberwolves", viesos ar 86:98 piekāpjoties Losandželosas "Lakers".

Izmantotie resursi:
nba.com

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 08:48, pirms 16 gadiem
Rietumos ir ļoti skaidri izkristalizējies pirmais devītnieks, bet play-offos ir vieta tikai astoņām komandām un lielā mērā arī ir skaidrs, ka šīs deviņas komandas arī cīnīsies par play-off, bet kurai tur vieta neatradīsies? jautājums ir atklāts...

  +2 [+] [-]

, 2008-12-15 08:48, pirms 16 gadiem
žēl ka spurs uzvarēja...cerams ka septītais panākums pēc kārtas šim superturboneinteresantajam klubam nebūs

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 08:48, pirms 16 gadiem
Prieks par lakers

  -2 [+] [-]

, 2008-12-15 09:48, pirms 16 gadiem
McRELE rakstīja: Rietumos ir ļoti skaidri izkristalizējies pirmais devītnieks, bet play-offos ir vieta tikai astoņām komandām un lielā mērā arī ir skaidrs, ka šīs deviņas komandas arī cīnīsies par play-off, bet kurai tur vieta neatradīsies? jautājums ir atklāts...
Domāju, ka par izkristalizāciju stipri pāragri runāts tiek. Ņemot vērā, ka jāspēlē vēl gandrīz 3/4 no spēlēm.

     [+] [-]

, 2008-12-15 09:57, pirms 16 gadiem
Domāju, ka par izkristalizāciju stipri pāragri runāts tiek. Ņemot vērā, ka jāspēlē vēl gandrīz 3/4 no spēlēm.
piekrītu,vēl daudzkas mainīsies-būs treidi un vēl visādi pārsteigumi ar rezultātiem...

  +2 [+] [-]

, 2008-12-15 10:21, pirms 16 gadiem
Straka rakstīja: Domāju, ka par izkristalizāciju stipri pāragri runāts tiek. Ņemot vērā, ka jāspēlē vēl gandrīz 3/4 no spēlēm.
tas tā, nosacīti, faktiski jau nekādu dižo pārsteigumu Rietumos nav un maz ticams, ka, teiksim tā pati Memfisa vai Goldensteita sezonas otrajā pusē pēkšņi iesaistīsies cīņā par pleiofiem...gribētos jau, bet nebūsim naivi!
tajā pat laikā Austrumos gan viss var notikt un, ja NY atradīs sastāva papildinājumu, tad diezgan reāli varētu tikt pleiofos, bet, tas tā - teorijas līmenī...arī pārējās, kuras atpaliek, var pacīnīties, tiesa, tikai pēc bilances, ne pēc spēles kvalitātes.

  -3 [+] [-]

, 2008-12-15 10:30, pirms 16 gadiem
Emilio rakstīja: tas tā, nosacīti, faktiski jau nekādu dižo pārsteigumu Rietumos nav un maz ticams, ka, teiksim tā pati Memfisa vai Goldensteita sezonas otrajā pusē pēkšņi iesaistīsies cīņā par pleiofiem...gribētos jau, bet nebūsim naivi!
tajā pat laikā Austrumos gan viss var notikt un, ja NY atradīs sastāva papildinājumu, tad diezgan reāli varētu tikt pleiofos, bet, tas tā - teorijas līmenī...arī pārējās, kuras atpaliek, var pacīnīties, tiesa, tikai pēc bilances, ne pēc spēles kvalitātes.
Es vairāk domāju par Klipers komandu. Sastāvs pietiekoši spēcīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-15 10:59, pirms 16 gadiem
nekad nesaki nekad...sastāvs viņiem ir labs un vēl ir laiks saspēlēties un krāt uzvaras

  -2 [+] [-]

, 2008-12-15 11:17, pirms 16 gadiem
Nu isteniba Clipers toc varetu veel iespeleties ,jo sastavs tiesam labs ,domaju ka vieta kura vini tagad atrodas galig neatbilst tai vietai kur Clipers varetu but

     [+] [-]

, 2008-12-15 11:18, pirms 16 gadiem
baarish rakstīja: nekad nesaki nekad...sastāvs viņiem ir labs un vēl ir laiks saspēlēties un krāt uzvaras
da labi! man domāt, ka Kleperi ir pagājušās sezonas Knicks variants, pie tam, pat nevelkot parales ar to, ka komandā ir nesavtīgais cīnītājs Rendolfs!

     [+] [-]

, 2008-12-15 12:31, pirms 16 gadiem
Veči vel par agru skaitīt cāļus... Atceramies kur šajā brīdī pagajušā gadā bija Hjūstona + no ierindas uzreiz izsitās Yao un tādi piemēri ir daudz. Es nerunāju uzreiz par GSW, bet vispārīgi, jo kaut vai jūs te smejaties, Cliperiem ir viens no labakajiem garā gala sastāviem, labs saspēlnieks, metēji. Memfisa šogad arī ir ļoti laba komanda. Par GSW - Manuprāt šeit izšķirsies kādā formā būs Monta, jo vel var saraut protams un tagad manuprāt pareizāk butu iedot Džekam atputu uz pāris spēlem...

  +1 [+] [-]

, 2008-12-15 16:11, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Veči vel par agru skaitīt cāļus... Atceramies kur šajā brīdī pagajušā gadā bija Hjūstona + no ierindas uzreiz izsitās Yao un tādi piemēri ir daudz. Es nerunāju uzreiz par GSW, bet vispārīgi, jo kaut vai jūs te smejaties, Cliperiem ir viens no labakajiem garā gala sastāviem, labs saspēlnieks, metēji. Memfisa šogad arī ir ļoti laba komanda. Par GSW - Manuprāt šeit izšķirsies kādā formā būs Monta, jo vel var saraut protams un tagad manuprāt pareizāk butu iedot Džekam atputu uz pāris spēlem...
nesalīdzini Hjustonu, jo tur daudz pieredzējošāks sastāvs bija, nekā GSW, kā arī tie spēlēja defencu, ko nevar teikt par GSW. un Montas faktors, protams, ka iespaidos un iedvesmos GSW komandu, bet nu šoreiz tiešām, kā jau minēja "emilio", nebūsim naivi.