Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: "Es Filadelfijā izturētu mēnesi"

Popovičs: "Es Filadelfijā izturētu mēnesi"
Gregs Popovičs
Foto: AP/Scanpix

Pieckārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions un Sanantonio "Spurs" ilggadējais galvenais treneris Gregs Popovičs pēc aizvadītajā naktī izcīnītās uzvaras pār "76ers" (92:83) atzinīgus vārdus veltīja savam bijušajam asistentam un esošajam Filadelfijas kluba stūrmanim Bretam Braunam.

66 gadus vecais Gregs Popovičs allaž varējis lepoties ar talantīgu spēlētāju klātbūtni "Spurs" sastāvā, kā arī savu komandu panākumiem gadu no gada. Kopš Tima Dankana draftēšanas 1997. gadā Sanantonio komanda katru pavasari ir bijusi starp galvenajām favorītēm cīņā par čempionu titulu, taču pats "Pops" vairākkārt atzinies, ka panākumu atslēga ir vienkārši veiksmes un apstākļu sakritības rezultāts.

Vaicāts par to, kā Popovičam klātos pie esošās "Sixers" (0-10) komandas stūres, pieredzējušais speciālists neliekuļojoties atbildēja: "Es izturētu mēnesi, bet viņš (Brets Brauns) tiešām mīl savu darbu!" Pirms kļūšanas par Filadelfijas vienības galveno treneri 2013. gadā Brauns desmit gadus strādāja Sanantonio kluba sistēmā, tostarp pēdējos piecus kā Popoviča asistents uz treneru tiltiņa. Strādājot "Spurs" organizācijā 50 uzvaras regulārajā turnīrā bija ikgadējs minimums, taču "Sixers" par šādu sasniegumu pagaidām var tikai sapņot.

"Viņš ir vispozitīvākais cilvēks, kādu pazīstu. Es patiešām nezinu, vai bez viņa ir vēl kāds, kurš spētu paveikt to, ko viņš šobrīd dara Filadelfijā. Es to nevarētu." Pats Brauns atzinis, ka nenožēlo pārcelšanos uz austrumu konferences pastarīti: "Vienmēr saredzu pozitīvo. Pēdējā laikā klājies grūti, it sevišķi, ja ņem vērā, ka šis ir mans trešais gads. Redzot Dario Sariču, Džoelu Embīdu, Nerlensu Noelu, Džalilu Okaforu un Robertu Kovingtonu es saprotu, ka komandai ir nākotne."

Treneris arī neslēpa, ka viņam nedaudz skauž un pietrūkst "Spurs" laikos piedzīvotie panākumi, taču vienlaikus arī saprot, ka, lai to sasniegtu, ir jāiegulda daudz laika un darba.

Izmantotie resursi:
Gregg Popovich says he'd last about a month...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-15 21:21, pirms 9 gadiem
WNBASonics rakstīja: Spurs ir neuzvarams.
Pārspīlē. Bet labākā un stabilākā franšīze pēdējos 10-15 gadus gan.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-15 21:46, pirms 9 gadiem
Warriors šosezon ir neuzvarama 11-0

  -1 [+] [-]

, 2015-11-15 22:46, pirms 9 gadiem
Popo uzceltu Phi tādā līmenī kā nekad. Viņš ir labākais treneris līgā pašlaik un starp top 5 labākajiem ever treneriem NBA

  +2 [+] [-]

, 2015-11-15 22:53, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Popo uzceltu Phi tādā līmenī kā nekad. Viņš ir labākais treneris līgā pašlaik un starp top 5 labākajiem ever treneriem NBA
beidz, beidz. ir viņš viens no labākajiem ever, bet tādu sūdu bedri kāda ir Filadelfija pat viņš nevarētu PO iecelt. tur vienkārši trūkst talanta. nav kas spēlē. vari stāstīt un laukumā likt darīt dajebko, bet ja nav kas to izpilda, tad nekas arī nesanāks.

     [+] [-]

, 2015-11-16 11:03, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: beidz, beidz. ir viņš viens no labākajiem ever, bet tādu sūdu bedri kāda ir Filadelfija pat viņš nevarētu PO iecelt. tur vienkārši trūkst talanta. nav kas spēlē. vari stāstīt un laukumā likt darīt dajebko, bet ja nav kas to izpilda, tad nekas arī nesanāks.
Phi trukst talanta? Tu paskaties vinu pedejo gadu draftus..Pec 2-4 sezonam vini tos talantus vnk atdod principa par neko.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-17 02:42, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Phi trukst talanta? Tu paskaties vinu pedejo gadu draftus..Pec 2-4 sezonam vini tos talantus vnk atdod principa par neko.
nu bet tas, ka viņi nodraftē MCW un pēc tam aizmaina tak neko nedod tāpat arī tas pagājušo gad, kad hz kapēc KJ McDaniels , kas visiem bij milzu pārsteigums, paņēma un aizmainīja uz Hjūstonu... pret neko!!!
šobrīd tur sastāvā varu nosaukt 4 spēlētājus - Okaforu, Noelu, Stauskas un Wroten. Stauskas pat reāli neko nav pierādījis, lai spēlētu NBA, un rūki sezona bija izgāšanās. pārējā komanda ir kkādi nezināmie no dlīgas salasīti. pieskaiti vēl klāt Embīdu un Sariču (lol) un tad varēs ar četriem centriem/pf vienlaicīgi močīt. es nesaprotu, kā Hinkijam nav kauns Filadelfijā uz ielas iziet, kā viņš tur vēl nav atslānīts