Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" snaiperis Tompsons novembrī atsāks pilnvērtīgus treniņus ar komandu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Warriors" snaiperis Tompsons novembrī atsāks pilnvērtīgus treniņus ar komandu
Klejs Tompsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Klejs Tompsons nav bijis laukumā kopš 2018./19. gada sezonas. Kā ziņo līgas apskatnieks Šems Čaranija, Tompsons jau novembrī varētu atsākt pilnvērtīgu treniņprocesu.

"Man ir informācija, ka Klejs Tompsons novembrī varētu atsākt treniņus ar komandu," raidījumā "Stadium" teica NBA apskatnieks Šems Čaranija. "Kad tas notiks, svarīgi būs atgūt formu. Skaidrs, ka pēc diviem nopietniem savainojumiem tas nebūs viegli, bet es domāju, ka laukumā viņš varētu atgriezties decembrī vai janvārī."

""Warriors" vadība būs ļoti uzmanīga," turpināja apskatnieks. "Komanda ievāc dažāda veida informāciju, un es uzskatu, ka komandai tas jāturpina darīt, tomēr ziņa, ka viņš novembrī atsāks pilnvērtīgu treniņprocesu, ir ļoti optimistiska. Džordans Pūls demonstrē teicamu sniegumu pirmssezonā, kas dod cerības, ka "Warriors" varētu izdoties šī sezona."

Jāatgādina, ka Tompsons 2018./19. gada sezonas NBA finālā pārrāva ceļgala krusteniskās saites, bet pirms 2020./21. gada sezonas viņš treniņā neveiksmīgi piezemējās un tika konstatēts Ahileja cīpslas plīsums. Karjeras laikā viņš trīs reizes triumfējis NBA. 615 karjeras spēlēs viņš vidēji guvis 19,5 punktus. Pirms savainojumiem viņš piecas sezonas pēc kārtas vidēji guva vismaz 20 punktus spēlē.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/10/1...