Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Atlanta sarūpē "Spurs" trešo pirmssezonas zaudējumu, "Hornets" grauj Šanhajā

Rolands Eliņš

Atlanta sarūpē "Spurs" trešo pirmssezonas zaudējumu, "Hornets" grauj Šanhajā
Gregs Popovičs apsveic Tābo Sefološu ar atgriešanos laukumā
Foto: AP/Scanpix

Atlantas "Hawks" šonakt pārbaudes mačā guva trešo uzvaru pēc kārtas, ar 100:86 pieveicot Sanantonio "Spurs", kurai tas bija trešais zaudējums trīs spēlēs. Savukārt "Hornets" Ķīnā notikušajā mačā ar 42 punktu pārsvaru sakāva "Clippers".

Kamēr "Spurs" sastāvā šonakt nebija tās vasaras lielākā ieguvuma Lemarkusa Oldridža, Atlanta pēc vairāk nekā sešu mēnešu pārtraukuma varēja sūtīt laukumā aizsargu Tābo Sefološu. Viņš šajā laikā atlaba pēc Ņujorkas policijas sagādātās traumas, kā arī izcīnīja savu taisnību tiesas prāvā, liekot Ņujorkas tiesai atcelt visas apsūdzības un atzīt viņu par nevainīgu par neatbilstošu izturēšanos publiskā vietā un pretošanos arestam. Tagad Sefološam ir iespēja spert atbildes soli un iesūdzēt tiesā vietējo policiju par pārmērīgu spēka pielietošanu netaisnīgā arestā, kura dēļ viņam nācās izlaist pagājušās sezonas izslēgšanas spēles.

Taču šobrīd galvenais, ka universālais aizsargs atgriezies laukumā - mačā pret "Spurs" viņš nospēlēja astoņas minūtes, kuru laikā guva piecus punktus. Rezultatīvākais Atlantas komandā bija Džefs Tīgs ar 19 punktiem, kurš trešajā ceturtdaļā palīdzēja veikt izšķirošo izrāvienu un Atlantai uzvarēt ar 100:86. Par 13 punktiem Polam Milsapam un trīs tālmetienus trāpījušajam Kailam Korveram. Tikmēr "Spurs" rindās Kavai Lenards sameta 20 punktus, bet Manu Džinobili 12 minūšu laikā paspēja samest 10 punktus un trīsreiz pārtvert bumbu.

Atlantai šī bija trešā uzvara trīs pārbaudes spēlēs, kamēr Grega Popoviča vadītajai komandai tieši pretējā situācija - trīs mačos trīs zaudējumi. Otavā notikušajā spēlē pirmo pirmssezonas uzvaru guva "Timberwolves", kura ar 89:87 pieveica "Raptors" ar savu bijušo uzbrucēju Entoniju Benetu sastāvā. Benets spēli sāka Toronto pamatsastāvā un realizēja trīs tālmetienus, sakrājot 10 punktus un astoņas atlēkušās bumbas. Minesotas sastāvā tikmēr 12 punkti un trīs bloki šī gada drafta pirmajam numuram Karlam Entonijam Taunsam.

Vakar Ķīnā pārliecinošu uzvaru svinēja Šarlotes "Hornets", kura ar 113:71 sakāva "Clippers". Lai arī Bleiks Grifins savāca "double-double" (14+14) un Kriss Pols sameta 17 punktus, kas ļāva uzturēt līdzvērtīgu rezultātu pirmajā puslaikā, spēles otrajā pusē dominēja "Hornets". Otrā puslaika rezultāts 57:20 Šarlotes labā, un ar vismaz desmit punktiem atzīmējās seši basketbolisti, ieskaitot Džeremiju Linu, kura 13 gūtie punkti Šanhajā saņēma īpašas ovācijas.

Bruklinā pret "Nets" ar lielisku tālmetienu precizitāti izcēlās "Celtics", trāpot 13 no 26. Tas palīdzēja gūt uzvaru 109:105 un arī gūt trešo uzvaru pēc kārtas. Amīrs Džonsons sameta 19 punktus, kamēr Aizeja Tomass saviem 17 punktiem pievienoja arī deviņas rezultatīvas piespēles.

Jāpiemin, ka Ņujorkas "Knicks" un Kristapam Porziņģim nākamā pārbaudes spēle paredzēta pēc divām dienām tieši pret "Celtics", taču Porziņģis jau iepriekšējo maču izlaida nelielas traumas dēļ. "Knicks" treneris Dereks Fišers izteicās, ka cer uz Porziņga atgriešanos jau līdz Bostonas spēlei, taču vakardienas treniņā latviešu uzbrucējs nepiedalījās.

NBA pārbaudes spēles, 15. oktobris

KomandasRez.Rezultatīvākie
Clippers-Hornets71:113Pols 17 -Džefersons 17
Timberwolves-Raptors89:87Džengs 14 - Raits 11
Nets-Celtics105:109Jangs 19 - Džonsons 19
Bulls-Pistons91:114Mors 16 - Džeksons 20
Hawks-Spurs100:86Tīgs 19 - Lenards 20

Izmantotie resursi:
NBA.com

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 11:23, pirms 9 gadiem
Varu garantēt Clipperiem piekodināja, lai ļauj mest Linam, jo spēles mērķis viens-bizness. Otrkārt, domāju visas komandas, kas tagad kāšs, ieslēgt 2.ātrumu un pārbrauks visiem pāri.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 11:27, pirms 9 gadiem
Ja kleperi sogad netiks ar tadu sastavu vismaz konferences finala tad hz ko viniem vel sastava vajag,lai kaut ko sasniegtu.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 11:51, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ja kleperi sogad netiks ar tadu sastavu vismaz konferences finala tad hz ko viniem vel sastava vajag,lai kaut ko sasniegtu.
Uzvarētājus vajag. Patiesībā, pat PP par uzvarētāju grūti nosaukt, lai gan vistuvāk šim apzīmējumam ir.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 13:48, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Varu garantēt Clipperiem piekodināja, lai ļauj mest Linam, jo spēles mērķis viens-bizness. Otrkārt, domāju visas komandas, kas tagad kāšs, ieslēgt 2.ātrumu un pārbrauks visiem pāri.
Domā tāpat kā Putinam tajā hoķa spēlē?

     [+] [-]

, 2015-10-15 17:22, pirms 9 gadiem
sakiet ko gribat, bet tās Clipperu formas ir vienas no pretīgākajām kādas jebkad ir redzētas un tas jaunais logo arī būtu ņēmuši piemēru, no mazās čuhņas - Milvokī, kā uztaisīt seksīgu logo un normālas formas, a to Kalifornijas šī brīža top komanda ar visnesmukākajiem krekliem, ne tikai NBA

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 19:43, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: sakiet ko gribat, bet tās Clipperu formas ir vienas no pretīgākajām kādas jebkad ir redzētas un tas jaunais logo arī būtu ņēmuši piemēru, no mazās čuhņas - Milvokī, kā uztaisīt seksīgu logo un normālas formas, a to Kalifornijas šī brīža top komanda ar visnesmukākajiem krekliem, ne tikai NBA
Zini, man liekas, ka visas komandas, kas tagad taisa jaunās formas, taisa vnk pretīgas.(varbūt vnk pieradums) Bet nu aizies ar laiku. F1 arī vienu gadu pārgāja uz tiem šaurajiem aizmugurējiem antispārniem un visi gaudoja, kas tas tāds ir, bet tagad sen aizmirsts....

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 20:21, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Zini, man liekas, ka visas komandas, kas tagad taisa jaunās formas, taisa vnk pretīgas.(varbūt vnk pieradums) Bet nu aizies ar laiku. F1 arī vienu gadu pārgāja uz tiem šaurajiem aizmugurējiem antispārniem un visi gaudoja, kas tas tāds ir, bet tagad sen aizmirsts....
nu īstenībā jau jā... Milvoki jaunās formas man liekas tīri ok, un Hornetu formas no tām nesanajām vēl liekas Ok. Bet Clipperi, Raptori, Nets, nu galīgi garām šauj. Fīniksa arī salīdzinoši nesen kreklus mainīja - nu vecie tak bija labāki. Kāpēc vispār tās formas ir jāmaina tik bieži? Celtics, Lakers, Spurs, Čikāga un Miami šķiet vispār formas nekad nemaina un to nedarīs Es personīgi būtu diezgan priecīgs, ja Toronto atgrieztos pie Kārtera laika formām un Sixeri pie Aiversona ēras krekliem, tie vismaz bija interesanti

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 20:24, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Zini, man liekas, ka visas komandas, kas tagad taisa jaunās formas, taisa vnk pretīgas.(varbūt vnk pieradums) Bet nu aizies ar laiku. F1 arī vienu gadu pārgāja uz tiem šaurajiem aizmugurējiem antispārniem un visi gaudoja, kas tas tāds ir, bet tagad sen aizmirsts....
F1 vispār vairs nesekoju līdzi, kopš viņi pārgāja uz tiem zāles pļāvēju motoriem tā bija ausu asiņošana kautko tādu skatīties/klausīties tās skaņas.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 20:34, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: F1 vispār vairs nesekoju līdzi, kopš viņi pārgāja uz tiem zāles pļāvēju motoriem tā bija ausu asiņošana kautko tādu skatīties/klausīties tās skaņas.
Nu tā aizmugurējo antispārnu pāreja gan bija pirms tam. Man gan patīk paklausīties, kāda skaņa ir, kad ščepselē zemākos ātrumos. Pš pš pš

Bet nu par formām... kā jau teicu- aizies un pieradīs. Pag. sezon arī daudz te raudājām par tām formām ar rokām. Jau sezonas beigās mani tas pat neraustīja.

Un vispār tur pa tām formām jāpadomā vai nav tāds tīri mārketings... ej uzmini. Līdzīgi kā Lebrons no 23. uz 6. Kā tu vari tad vairs vazāties ar 23o nr. apkārt? Padomās vēl, ka idiots nezin Lebrona nr.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 20:38, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: nu īstenībā jau jā... Milvoki jaunās formas man liekas tīri ok, un Hornetu formas no tām nesanajām vēl liekas Ok. Bet Clipperi, Raptori, Nets, nu galīgi garām šauj. Fīniksa arī salīdzinoši nesen kreklus mainīja - nu vecie tak bija labāki. Kāpēc vispār tās formas ir jāmaina tik bieži? Celtics, Lakers, Spurs, Čikāga un Miami šķiet vispār formas nekad nemaina un to nedarīs Es personīgi būtu diezgan priecīgs, ja Toronto atgrieztos pie Kārtera laika formām un Sixeri pie Aiversona ēras krekliem, tie vismaz bija interesanti
Nu par tevis minētajām komandām- viņām jau ir sava identitāte. N-tie čempji utt. BOS mūžīgi bijuši zaļie, LOL ir purple and gold, SAS silver & black. Par citiem jau tā īsti nerunā un tad maini krāsas, imidžu kā vien vēlies.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-15 20:42, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu tā aizmugurējo antispārnu pāreja gan bija pirms tam. Man gan patīk paklausīties, kāda skaņa ir, kad ščepselē zemākos ātrumos. Pš pš pš

Bet nu par formām... kā jau teicu- aizies un pieradīs. Pag. sezon arī daudz te raudājām par tām formām ar rokām. Jau sezonas beigās mani tas pat neraustīja.

Un vispār tur pa tām formām jāpadomā vai nav tāds tīri mārketings... ej uzmini. Līdzīgi kā Lebrons no 23. uz 6. Kā tu vari tad vairs vazāties ar 23o nr. apkārt? Padomās vēl, ka idiots nezin Lebrona nr.
Drošvien, ka tīrs mārketings, kāda tad cita iemesla dēļ maina formas ik pa pāris gadiem ? - lai fani pērk jaunos kreklus un klubu īpašniekiem/līgai nauda ripo.

ps: nu Lebrons jau ar 23 spēlēja arī pirmajā Klīvlendas stintā, tad pārgāja uz Miami un Hīti, nezin kāpēc par godu Džordanam 23. numuru ir atvaļinājuši (es toč nesaprotu kāds Hītiem sakars ar Džordanu ) , tāpēc dabūja kautko citu ņemt - 6. tagad jau atpakaļ pie nr 23.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-15 20:46, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Drošvien, ka tīrs mārketings, kāda tad cita iemesla dēļ maina formas ik pa pāris gadiem ? - lai fani pērk jaunos kreklus un klubu īpašniekiem/līgai nauda ripo.

ps: nu Lebrons jau ar 23 spēlēja arī pirmajā Klīvlendas stintā, tad pārgāja uz Miami un Hīti, nezin kāpēc par godu Džordanam 23. numuru ir atvaļinājuši (es toč nesaprotu kāds Hītiem sakars ar Džordanu ) , tāpēc dabūja kautko citu ņemt - 6. tagad jau atpakaļ pie nr 23.
Nu nav jau arī gluži, ka ik pēc pāris gadiem.

Pat baigi jāpiedomā, kad tāds iepriekšējais formas maiņu bums bijis...

Nu par Kleperiem jau var padomāt... jauna vadība, mok arī jauns skatījums....