Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" patur Lendriju uz nākamo sezonu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Kings" patur Lendriju uz nākamo sezonu
Kārls Lendrijs arī nākamsezon maizi pelnīs Sakramento
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento ''Kings'' izmantojis opciju pagarināt vienošanos uz nākamo sezonu ar spēka uzbrucēju Kārlu Lendriju, kurš pēc aizmainīšanas no Hjūstonas ''Rockets'' kļuva par vienu no ''karaļu'' līderiem.

Par jaunumiem klubā preses pārstāvjus informēja kluba prezidents Džeofs Petrijs, kura vadītā Sakramento ''Kings'' komanda šo sezonu noslēdza ar 25 uzvarām un 57 zaudējumiem, regulāro čempionātu Rietumu konferencē nobeidzot priekšpēdējā 14. pozīcijā.

Lūgts salīdzināt spēlēšanu Hjūstonā un Sakramento, Lendrijs, kurš nākamsezon pelnīs trīs miljonus ASV dolāru, teica: ''Tas tiešām ir diezgan atšķirīgi, jo šeit, Sakramento, mana loma komandā ir nozīmīgāka. Tagad man jāspēlē daudz stabilāk, jo rezultāts no manis tiks prasīts katrā spēlē.''

Sakramento komanda Lendriju ieguva februāra vidū, kad veica trīspusēju, apjomīgu spēlētāju darījumu ar Hjūstonas ''Rockets'' un Ņujorkas ''Knicks''. Kopš tā brīža talantīgais spēka uzbrucējs ''karaļu'' sastāvā aizvadīja 28 mačus, caurmērā gūstot 18 punktus un izcīnot 6,5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
sacbee.com

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 16:43, pirms 14 gadiem
ļoti vērtiigs speleetaajs un nav savtiigs!

     [+] [-]

, 2010-04-15 22:15, pirms 14 gadiem
Ja nepaturētu, tas jau būtu stulbi. Sakramento veidojas normāla komanda un Landrijs noderēs.