Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" atlaiž Džordanu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"76ers" atlaiž Džordanu
Edijs Džordans (tuvplānā)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas ''76ers'' pēc vienas nostrādātas sezonas no galvenā trenera amata atbrīvojis Ediju Džordanu, kura vadībā komanda nespēja iekļūt izslēgšanas mačos.

NBA sezona turpinās līgas 16 spēcīgākajām vienībām, kas sacentīsies ''play off'' turnīrā, bet pārējās komandas var pamazām gatavoties nākamajai sezonai. Neizbēgami daudzviet būs t.s. vasaras tīrīšanas. Viens klubiem, kas pieskaitāms šai kategorijai, ir Filadelfijas ''76ers'', kas nupat izlēmis atteikties no līdzšinējā galvenā trenera Edija Džordana pakalpojumiem.

Filadlefija NBA Austrumu konferencē 82 mačos izcīnīja 27 uzvaras, ar ko, protams, bija daudz par maz, lai tiktu izslēgšanas mačos. Galvenā grēkāža loma uzticēta Edijam Džordanam, kurš par kluba galveno treneri kļuva pirms šīs sezonas.

Kluba šefs Eds Stefanki paziņojis, ka rezultāti šosezon esot nepieņemami, un sperts solis atpakaļ - pēdējās divas sezonas ''76ers'' startēja ''play off'' turnīrā. Runā, ka ar Džordana darba metodēm neesot bijuši apmierināti arī basketbolisti, kuri neesot spējuši pielāgoties Džordana taktiskajiem zīmējumiem.

Nākamais treneris kļūs par Filadelfijas ceturto treneri pēdējo trīs sezonu laikā.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +4 [+] [-]

, 2010-04-15 19:24, pirms 14 gadiem
Diezgan loģisks lēmums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-15 21:50, pirms 14 gadiem
Visai bāls sniegums, tad 76ers vajadzeja atstat iepriekšejo treneri.

     [+] [-]

, 2010-04-15 22:20, pirms 14 gadiem
Viņš jau komandā centās ieviest jaunu uzbrukuma sistēmu, bet vienas sezonas laikā to nevar izdarīt. Žēl, ka tā.