Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Lebrona faktors"...

"Lebrona faktors"...
Lebrons Džeimss
Foto: AP

TNT telekompānijas basketbola apskatnieki un bijušie Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētāji Kenijs "The Jet" Smits un Čārlzs Bārklijs, runājot par Austrumu konferences izslēgšanas spēlēm, atzīmē milzīgo Lebrona Džeimsa ietekmi uz savu komandu.

"Pirmkārt, Bostonas "Celtics" un Detroitas "Pistons" ir divas labākās komandas Austrumu konferencē," uz jautājumu, vai kāda cita komanda varētu pacīnīties par vietu konferences finālā, atbild Bārklijs. "Bet pastāv tāds "Lebrona Džeimsa faktors", kurš spēlē Klīvlendas "Cavaliers". Un, ja tavā komandā ir viens no diviem labākajiem spēlētājiem līgā, tev vienmēr būs iespēja."

"Jau pagājušajā gadā izslēgšanas spēlēs redzējām, kā viņš spēlēja pret Detroitu. Manuprāt, kamēr vien tavā komandā ir labākais spēlētājs līgā, tu vari uzvarēt četrās no septiņām spēlēm sērijā," spriež Bārklijs. "Bostonas "Celtics", kuriem būs otrajā kārtā jāspēlē ar "Cavs", nav ko likt pretī Lebronam. Viņš ir pārāk liels un pārāk spēcīgs, lai Pols Pīrss viņu apstādinātu. Kevins Gārnets ir lielisks aizsardzības spēlētājs pie groza, taču tik un tā viņiem būs lielas problēmas ar piezīmēm."

"Lebronam ir pārsvars pret ikvienu," savu domu uzsāk Kenijs "The Jet" Smits. "Būtībā viņš ir pārāk liels un spēcīgs ikvienam cilvēkam, un tas ir iemesls, kāpēc viņš dara to, ko dara - 30 punkti un pa septiņām piespēlēm un bumbām, gandrīz katru spēli."

"Bet visi ir aizmirsuši par Orlando ["Magic"], un es pateikšu, kāpēc," turpina Smits. "Iemesls, kāpēc neviens Orlando nevērtē tik augstu, ir pieredzes trūkums. Domāju, ka vairums cilvēku uzskata, ka viņiem nav tik daudz pieredzes, lai izslēgšanas spēlēs spēlētu pietiekami labi."

"Tomēr, ja tavā komandā ir labākais centrs Austrumu konferencē un, ļoti iespējams, basketbolā vispār, varbūt tā var kļūt par viņa ballīti, un viņš var aizvest savu komandu līdz konferences finālam," Orlando "Magic" centra Dvaita Hovarda nozīmi novērtē Smits.

Izmantotie resursi:
TNT


, 2008-04-15 23:19, pirms 16 gadiem
uzskatu,ka viens var panaakt daudz,bet lai NBA uzvaretu tomeer vajag komandu.nevar viens pats visu iznest uz saviem pleciem. protams dazas speles to var izdarit,bet lai tiktu lidz finalam un galvanais uzvaret tajaa,vajag labu komandas speli!
, 2008-04-15 23:22, pirms 16 gadiem
Pagājš gad jau līdz finālam tika bet tad priekšā bija komanda kurā var iemesti visi 5 spēlētāji
, 2008-04-15 23:22, pirms 16 gadiem
Pagājušo gadu Klīvlendai bija "Komandas spēle"
Ja nemaldos, tad pret Pistons vienā spēlē James vienīgais guva punktus pagarinājumā un uzvarēja spēli!
, 2008-04-15 23:29, pirms 16 gadiem
aha nedaudz par dzaudz , karalis dievs James
, 2008-04-15 23:31, pirms 16 gadiem
jā, tas esmu ES!
, 2008-04-15 23:47, pirms 16 gadiem
normaals triciic bildee...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-16 07:22, pirms 16 gadiem
gelebale - pl0ner pilnīgi taisnība...Džordans pirmos gados arī spēlēja būtībā ne tik konkurētspējīgā komandā uz lieliem darbiem un pārsvarā pats meta...Džeksonam vēlāk vēl bija diezgan grūti likt Džordanam sākt spēlēt komandas spēli, kaut kas līdzīgs, kas pagājušo sezon un aizpagājušo sezon Kobei (lai gan tomēr toreizējais centrs Kvame tagad - Memfisas dziļais rezervists, Smušs - Clippers rezervists), jo MJ arī domāja, tāpat viņi visus neiemetīs
, 2008-04-16 07:27, pirms 16 gadiem
nju nez kaa buus, es esmu un buushu vnm pa kliivlendu un tapee shpgad kauss buus vinjiem
, 2008-04-16 07:43, pirms 16 gadiem
sito mums deretu naturalizet
, 2008-04-16 07:47, pirms 16 gadiem
kaa nevar apturēt Pīrss varētu, un ja nē tad uzliktu zonu un tie caurgājieni izsķīstu!
, 2008-04-16 08:16, pirms 16 gadiem
skymen rakstīja: uzskatu,ka viens var panaakt daudz,bet lai NBA uzvaretu tomeer vajag komandu.nevar viens pats visu iznest uz saviem pleciem. protams dazas speles to var izdarit,bet lai tiktu lidz finalam un galvanais uzvaret tajaa,vajag labu komandas speli!


tur jau tā lieta, ka NBA var pietikt ar vienu labu spēlētāju. paskaties kas bija ar MJ viņš visus komandas biedrus padarījas par zvaigznēm, kad šams aizgāja neviens no viņiem vairs nespēja pietuvināties tiem rādītājiem. okz izņēmums ir Rodmens. so secinājums, ka NBA var būt viena spēlētāja komanda
, 2008-04-16 08:37, pirms 16 gadiem
nepavilks! bostona paarrulees paari! man jau patiik kaa james kapaa!
, 2008-04-16 09:09, pirms 16 gadiem
gelebale rakstīja: PHX ieriis benaaru...finaalaa buus L.A. Lakers pret BOS

preciizi...!!!!
, 2008-04-16 09:14, pirms 16 gadiem
...ja ir iespeeja..regulari gaidot andra speeles...un pirms tas speeleeja CAVS..man nebija par puss sekundi jadomaa...!!! protams spiedu un veeroju so dievu..tiesam dievu(neesmu ticiigs )

un es ticu,ka daudzi no jums aii to dara ar patiesu baudiijumu...
vinjs tik tiesam var izskirt un ir izkskiiris neskaitamus machus...!!! un ja ir play off...tas vinjam lix veel maximalak koncentraaties... es tiesam nezinu kadu kas varetu vijnu aptureet defensaa...un uzbrukumaa vinjam pat liidziigu nav...!!! taadi fiziskie parametri apvienojumaa ar neskaitamiem talantiem..skiet vissiem,kas nepieciesami basketaa...!!!
, 2008-04-16 11:05, pirms 16 gadiem
gelebale rakstīja: LeBrons paarnjem stafeti...uzskatu ka ar laiku vinjsh buus liekams vienaa plauktaa ar Maiklu...Lebrons ir vnk lielisks...taads talanta un kapaataaja apvienojums...un tieshaam neticami speeciigs...jau tgd rezultivitaates rekordus sit pushu...turklaat vinjam veel nav tik labi komandas biedri kaa bija Maiklam...visu cienju vinjiem bet Zhidruuns nav Deniss, Gibsons nav Haarpers, Keerrs vai Paxsons un Wests nav Skotijs...

Nu jau, nu jau....

Cik sakarīgu centru Bulls bija? Ak, ja - tādi "All-stars" kā Longlijs un Velingtons! Ilgausks un Voless, salīdzinājumā ar viņiem, ir megazvaigznes!

Kas attiecas par "stafetes pārņemšanu" - LBJ ir jāmaina divas lietas, kas atšķir viņu no MJ (un arī Kobes):
1. Aizsardzība. Kad viņš sāks strādāt aizsardzība un segt pretinieku labākos spēlētājus, tad viņš pietuvosies viņu statusa, jo Kobe un MJ var spēli lauzt arī aizsardzība, LBJ to pagiadām nespēj.
2. Attieksme. 100% atdeve katru spēli. LBJ varbūt tikai šogad tāda sākusi parādīties.
, 2008-04-16 13:03, pirms 16 gadiem
man arii skjiet ka ar labu zonu var aptureet jebkuru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-16 14:35, pirms 16 gadiem
Orlando,beidzot tika izlegshanas speelees!!!Ticiet man,vini aizzies liidz finaalam!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-16 15:49, pirms 16 gadiem
cakijs23 rakstīja: es domāju ka astrumos pirmās 4 komandas ir pilnīgi līdzīgas!! pusfinālā būs CLE - BOS 3:4 DET-ORL 4:2 FINĀLĀ UZVARĒS tie kam paveiksies vairāk!!! visticamāk ĶELTI

Tās Tavas prognozes nevienam neinteresē. Un tāpat nepiepildīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-16 23:04, pirms 16 gadiem
cakijs23 rakstīja: p**ies di*st!

Bez stresiņiem. Uztver realitāti mierīgāk.
Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix

Toronto dod naudīgu līgumu Kviklijam, Dalasa aizmaina Hārdeveju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās jaunu līgumu slēgšana un maiņu darījumi. Toronto ''Raptors'' uz pieciem gadiem būs noturējusi Imanuelu Kvikliju, kurš šajā periodā pelnīs 175 miljonus dolāru. Tikmēr Dalasas ''Mavericks'' uz Detroitas ''Pistons'' aizmainījusi Timu Hārdeveju, pretī iegūstot Kventinu Graimsu.
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AFP/Scanpix
11

Pirmais tēva un dēla duets vienlaikus: ''Lakers'' draftā izvēlas Lebrona atvasi Broniju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā Losandželosas "Lakers" ar 55. izvēli tika pie Lebrona Džeimsa dēla Bronija Džeimsa. Līdz drafta ceturtajai izvēlei no beigām Džeimss jaunākais noslīdēja aģenta darbības rezultātā.
Saša Vezenkovs. Foto: AP/Scanpix

Sakramento aizsūta Eirolīgas MVP balvu ieguvušo Vezenkovu pāri robežai

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), sākoties otrajai drafta dienai, maiņas darījumu veikusi Sakramento "Kings", kas aizmainījusi 2023. gada Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju Sašu Vezenkovu uz Toronto "Raptors".