Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mārberijs izlaidīs vismaz divus mačus

Mārberijs izlaidīs vismaz divus mačus
Stefans Mārberijs

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētāju algās visvairāk tērējošā kluba Ņujorkas ''Knicks'' saspēles vadītājam Stefanam Mārberijam savainojuma dēļ nāksies izlaist vismaz divas nākamās spēles, kā arī iespējama operācija savainotajai potītei.

Mārberijs pirmdien pēc rīta treniņa devās pie ārsta Viljama Hamiltona, kurš pēc ilgākas izpētes konstatēja iekaisumu ap ieplīsušo kaulu potītē. Hamiltons ieteica Mārberijam valkāt speciālus apavus un trīs dienas vēlāk ierasties uz atkārtotiem rentgenuzņēmumiem.

Paredzams, ka saspēles vadītājs izlaidīs otrdienas maču pret Vašingtonas ''Wizards'' un spēli pret Ņudžersijas ''Nets'', kas notiks dienu vēlāk. ''Ja ārsts pateiks, ka man nepieciešama operācija, es neatteikšos no tās,'' sacīja basketolists. ''Nesteigšos ar pārlieku agru atgriešanos laukumā, kas varētu negatīvi ietekmēt manu turpmāko karjeru.''

Šī sezona Mārberijam ir viena no neveiksmīgākajām viņa līdzšinējā karjerā - tēva nāves dēļ viņš izlaida vairākus mačus, strīda ar galveno treneri Aiziju Tomasu un vēlaku neierašanos uz spēli dēļ samaksāja iespaidīgu summu NBA, guvis vidēji spēlē 13.9 punktus, kas ir gandrīz par sešiem mazāk nekā viņa NBA karjerā līdz šim.

Izmantotie resursi:
www.nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja