Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Durents un Derouzans

Andrejs Siliņš

Par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Durents un Derouzans
Demārs Derouzans
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) labākajiem spēlētājiem aizvadītajā nedēļā atzīti Kevins Durents no Oklahomsitijas "Thunder" un Demārs Derouzans no Toronto "Raptors".

"Raptors" aizvadīja teicamu nedēļu, izcīnot uzvaras visās četrās spēlēs. Derouzans vidēji guva 24 punktus (trešais labākais rādītājs konferencē), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva 3,8 rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu bumbu. Derouzans grozam uzbruka ar 51,7% precizitāti no spēles un ar 91,9% precizitāti no soda metienu līnijas.

Arī "Thunder" nedēļā izcīnīja četras uzvaras četros mačos, bet Durents vidēji guva 27,3 punktus (trešais rādītājs līgā), izcīnīja 8, 8 bumbas, atdeva 6,3 piespēles un pārtvēra 1,8 bumbas. Durents uzbruka ar 59,7% precizitāti no spēles un 96,3% precizitāti no soda metienu līnijas. Divās spēlēs Durents guva vismaz 30 punktus. Spēlē pret "Hawks" Durents izcēlās ar savu pirmo "triple-double" sezonā - 25 punkti, 12 bumbas un desmit piespēles.

Citi nominētie spēlētāji bija: Aizija Tomass ("Celtics"), Pau Gazols ("Bulls"), Lebrons Džeimss ("Cavaliers"), Kriss Pols un Bleiks Grifins ("Clippers"), Rasels Vestbrūkss ("Thunder"), Džahlils Okafors ("76ers") un Eriks Bledso ("Suns").

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-14 23:26, pirms 9 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Dzahil [ angļu valodā] =DžahLils [ latviešu valodā] ?
tev ''Siliņš'' neko neizsaka?

  -1 [+] [-]

, 2015-12-15 00:02, pirms 9 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Dzahil [ angļu valodā] =DžahLils [ latviešu valodā] ?
Pirms kritizē, pats iemācies rakstīt. Angliski ir Jahlil, un latviski arī būtu Džalils, bez tevis minētā h burta.

Ej paskaties video ar/par viņa vārdu...