Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Vienmēr esmu pārliecināts par savām spējām laukumā"

Porziņģis: "Vienmēr esmu pārliecināts par savām spējām laukumā"
Kristaps Porziņģis aizsardzībā pret Kevinu Lavu
Foto: cavs.com

Pēc pagājušajā naktī piedzīvotā zaudējuma savā laukumā pret vienu no austrumu konferences favorītiem Klīvlendas "Cavaliers" pārdomās par to, kāpēc kārtējo spēli neizdodas aizvadīt vienlīdz labā līmenī, dalījās Kristaps Porziņģis, Karmelo Entonijs un "Knicks" galvenais treneris Dereks Fišers.

Kristaps Porziņģis vaicāts par to, kāpēc izšķirošajā periodā neizdevās noturēt trešajā ceturtdaļā iekrāto pārsvaru: "Grūti spriest, noteikti nespējām pietiekoši veiksmīgi nostrādāt aizsardzībā, jo visiem gadījās pa kādai kļūdai savā laukuma pusē. Uzbrukumā neklājās vairs tik labi, jo problēmas sagādāja punktu gūšanas iespēju radīšana, it sevišķi izšķirošajos brīžos. Mums ir izteikts komandas līderis Karmelo Entonija personā, taču nevaram tikai uz viņu paļauties visas 48 minūtes, tāpēc ikvienam ir jābūt gatavam jebkurā brīdī uzņemties iniciatīvu un dot ieguldījumu rezultāta veidošanā. "

Mača laikā bažas radīja Kristapa apsaitētais īkšķis, taču liepājnieks atzina, ka savainojums neesot nopietns: "Ar īkšķi viss kārtībā, nedaudz uzpampis, bet sekošu ārsta norādēm un rīt varēšu piedalīties treniņos." Visbeidzot, uz jautājumu par basketbolista un komandas pārliecības līmeni pēc pirmajām aizvadītajām desmit spēlēm: "Vienmēr esmu pārliecināts par savām spējām, pat pēc vairākiem neprecīziem metieniem un kritumiem saprotu, ka nedrīkst zaudēt ticību sev. Komanda noteikti var spēlēt vēl labāk, kaut vai pēdējos divos mačos, kad zaudējām pašās galotnēs. Tā ir laba pieredze gan man, gan partneriem, kā arī viela pārdomām."

"Nespējam paveikt darbiņu līdz galam," Knicks" rezultatīvākais spēlētājs Karmelo Entonijs, "uzbrukumā ir jāmēģina pieņemt ātrus un labākus lēmumus. Domāju, ka tiklīdz puiši sapratīs, kā pieņemt pareizos lēmumus nevis meklēt tikai mani uzbrukumā, viņi iegūs pārliecību un paši spēs veidot rezultātu. Ticam saviem spēkiem, jo šosezon esam piekāpušies saspringtās galotnēs. Ir jāpiestrādā pie momentu realizācijas, un rezultāts neizpaliks."

"Spēlētāji izpildīja manas norādes, taču nesekmējās ar metienu realizēšanu. Jaunie spēlētāji kā Kristaps, Grants un Gelovejs vēl mācās, kā nospēlēt šādu saspringtu spēļu galotnes un, cik svarīgs ir katrs uzbrukums. Nav nekādu šaubu, ka komandai ir raksturs un puiši ir gatavi cīnīties viens par otru, tāpēc iespējas progresam ir vēl lielas," atzinās ņujorkiešu galvenais treneris Dereks Fišers.

Fišers nesteidzās notikumiem pa priekšu jautājumā par Porziņģa negaidīti sekmīgo NBA startu: "Šajās desmit spēlēs viņš ir ieguvis milzīgu mācību vielu, kļūst arvien nepiekāpīgāks un labāks. Pat, ja statistikā tas neparādās, Kristaps katrā spēlē uzlabo kādu no savas spēles aspektiem."

Izmantotie resursi:
New York Knicks | New York Knicks Team News

  +7 [+] [-]

, 2015-11-14 12:49, pirms 9 gadiem
tiesaam jasaak apsveert doma, ka jamaina darbs uz naktssargu prieks skatiities speeles

  +4 [+] [-]

, 2015-11-14 12:53, pirms 9 gadiem
Jāuzlabo trīspunktu metienu precizitāte un tad varēs lādēt 20 punktus spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-14 13:03, pirms 9 gadiem
BKVentspilsUltra rakstīja: Cavs zaudeet nav traggeedija.
jebkurš zaudējums ir tragēdija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-14 13:25, pirms 9 gadiem
noskatijos vakar speli no sakuma lidz beigam,vienubriid pat likas kad KP jau saja komanda spele ne pirmo sezon vien,bet nepamet sajuta kad sakas kadas problemas tad nu pajuk pilnigi viss un Karmelo sak metat tadus metienus ko pat gruti butu trapit 1 no 10 reizem. manuprat Fishers vel nav gatavs pacelt tadu Komandu,izskatas kad nav nekadas sistemas vinam...

  -1 [+] [-]

, 2015-11-14 14:18, pirms 9 gadiem
stirliki rakstīja: noskatijos vakar speli no sakuma lidz beigam,vienubriid pat likas kad KP jau saja komanda spele ne pirmo sezon vien,bet nepamet sajuta kad sakas kadas problemas tad nu pajuk pilnigi viss un Karmelo sak metat tadus metienus ko pat gruti butu trapit 1 no 10 reizem. manuprat Fishers vel nav gatavs pacelt tadu Komandu,izskatas kad nav nekadas sistemas vinam...
da kada skjirba par komandu ka tik kp kraj punktinjus un rebus

  +1 [+] [-]

, 2015-11-14 20:16, pirms 9 gadiem
Kad Andris tā spēlēja, likās, ka daudz vairāk viņš nevar, tagad ar visu labo Kristapa spēli vēl ir pārliecība, ka viņš sasniedzis 50% no potenciāla