Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA cels arēnas Ķīnā

Andrejs Siliņš

NBA cels arēnas Ķīnā
NBA komisārs Deivids Sterns
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) galvenais komisārs Deivids Sterns pavēstījis, ka līga sadarbībā ar "Anschutz Entertainment Group" nākamo gadu laikā Ķīnā uzslies 12 jaunas multifunkcionālas arēnas.

Interesanti, ka preses konference norisinājās O2 arēnā Londonā, kuru arī savulaik uzcēla "Anschutz Entertainment Group". Arēnas īpašnieki ir gan jau nosauktā kompānija, gan NBA - uz pusēm. Tagad abas puses nolēmušas turpināt sadarbību, uzceļot 12 jaunas arēnas Ķīnā.

"Būvdarbi netiks sākti tuvāko nedēļu laikā," situāciju paskaidroja Sterns. "Mēs paredzam, ka salīdzinoši īsā laika posmā mums izdosies tikt skaidrībā par to, kur varētu atrasties jaunās ēkas." Projekts izvērsts drīzāk nākamo 20, nevis divu vai trīs gadu laikā. Iespējams, ka tiks arī renovētas jau esošās arēnas, taču, ja tā, tad tas būs mazs skaits, jo būtībā projekts ir tendēts uz jaunu haļļu celtniecību.

Jauno arēnu uzcelšana, protams, ir biznesa projekts, tāpēc līdz ar ēkas celtniecību noteikti apkārt tai tiks izveidoti arī restorāni un citas izklaides vietas, gluži kā tas ir Londonā pie O2 arēnas. Sterns arī atklāja, ka, iespējams, arēnas tiks celtas arī vietās, kur nav pārāk daudz iedzīvotāju - ap 10 miljoniem.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-14 11:16, pirms 16 gadiem
Sterns arī atklāja, ka, iespējams, arēnas tiks celtas arī vietās, kur nav pārāk daudz iedzīvotāju - ap 10 miljoniem.
---------------------------------------------
Pie mums tas "nav pārāk daudz iedzīvotāju" būtu tāds Aizkraukles variants, bet ķīniešiem- 5 Latvijas

     [+] [-]

, 2008-10-14 11:18, pirms 16 gadiem
tikko runaaja ka deelj ekanomikas kriizes atlaidiis darbiniekus , tgd jau cels halles

     [+] [-]

, 2008-10-14 11:22, pirms 16 gadiem
lambijs rakstīja: tikko runaaja ka deelj ekanomikas kriizes atlaidiis darbiniekus , tgd jau cels halles
NBA= Latvijas valdība, atlaidīs piecus waterboyus, kur ietaupīs pāris tūkstošus, bet uzcels 12 halles, kur aizies miljoni...