Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" atradusi jauno ģenerālmenedžeri – no "Kings" tiks pārvilināts Perijs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Knicks" atradusi jauno ģenerālmenedžeri – no "Kings" tiks pārvilināts Perijs
Skots Perijs
Foto: nba.com

Par Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" ģenerālmenedžeri kļūs Skots Perijs, kurš līdz šim bija Sakramento "Kings" viceprezidents basketbola jautājumos, vēsta ESPN.

Jūnija noslēgumā Ņujorkas "Knicks" atlaida kluba prezidentu Filu Džeksonu, kura vadībā komanda uzvarēja 80, bet zaudēja 166 spēlēs, bet ar ceturto numuru draftēja latvieti Kristapu Porziņģi. Pēc pieņemtā lēmuma sākās jauna ģenerālmenedžera meklēšana, jo Stīvs Milzs tika paaugstināts līdz prezidenta amatam.

Saņemot atļauju no Sakramento "Kings", ceturtdien notika tikšanās starp Skotu Periju un Ņujorkas "Knicks" nometni, un pusēm izdevies vienoties par sadarbību, tādējādi Perijs kļūšot par "Knicks" ģenerālemendžeri. Sadarbība gan pagaidām nav oficiāla, jo abiem klubiem jāvienojas par atlīdzību, kas pienāksies "Kings" par Perija palaišanu.

Lai gan Milzs būs galvenais Ņujorkas "Knicks" pārraudzītājs, Perijam tiks piešķirta rīcības brīvība ikdienas lēmumos, kas saistīti ar basketbola pusi. Ņujorkas "Knicks" meklēja ģenerālmenedžeri, kurš nevēlēsies pilnībā pārveidot līdzšinējo vadības sastāvu un kurš spēs veiksmīgi sadarboties ar priekšnieku Milzu.

Aprīlī Perijs tika atbrīvots no Orlando "Magic" ģenerālmenedžera asistenta amata, taču tikai dažas dienas vēlāk ar viņu līgumu noslēdza Sakramento "Kings". Tādējādi Perijs kļuva par ģenerālmenedžera Vlades Divaca labo roku un palīdzēja klubam ar piekto numuru draftēt saspēles vadītāju De'Āronu Foksu. Brīvo aģentu tirgū "Kings" piesaistīja veterānus Džordžu Hilu, Vinsu Kārteru un Zaku Rendolfu.

Perijs strādājis arī Sietlas "SuperSonics", Oklahomsitijas "Thunder" un Detroitas "Pistons" klubu vadībās. Viņš palīdzēja ģenerālmenedžerim Džo Dumarsam no "Pistons" izveidot Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienību un komandu, kas katru sezonu sacenšas par titulu.

Iepriekš starp Ņujorkas "Knicks" ģenerālmenedžera amata kandidātiem bija Deivids Grifins, kurš ieņēma identisku amatu Klīvlendas "Cavaliers" organizācijā, palīdzot komandai trīs gadu laikā sasniegt trīs finālus un 2016. gadā izcīnīt pirmo titulu vēsturē. Tomēr Grifins no sadarbības atteicās, jo nebija apmierināts ar faktu, ka nevarēs izvēlēties savus cilvēkus, kuri viņam palīdzēs, un ka viņam nepiederēs gala vārds ar basketbolu saistītajos jautājumos.

Pašlaik ģenerālmenedžera pienākumi ir Milza rokās, un viņa vadībā Ņujorkas "Knicks" parakstījusi līgumu uz četriem gadiem par 71 miljonu dolāru ar aizsargu Timu Hārdeveju junioru. Lēmums šokējis cilvēkus gan "Knicks" organizācijā, gan arī līgā. Vienība vēlas sastāvu veidot no jauniem basketbolistiem, un pārbūves centrālā figūra būšot Kristaps Porziņģis.

Izmantotie resursi:
New York Knicks to install Sacramento Kings'...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 09:19, pirms 7 gadiem
"rīcības brīvdiena ikdienas lēmumos."

Daudz brīvdienu būs? Autors laikam jau pats domās brīvdienās.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-14 09:27, pirms 7 gadiem
Hahahaha. Kings vēl sezonas laikā tika zākāti, kā iespējams sliktāka organizācija nekā Knicks... Bet knicks neies atdot to titulu nevienam.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 09:28, pirms 7 gadiem
MisterT rakstīja: "rīcības brīvdiena ikdienas lēmumos."

Daudz brīvdienu būs? Autors laikam jau pats domās brīvdienās.
Autors no Positivusa raksta

  +5 [+] [-]

, 2017-07-14 09:28, pirms 7 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Hahahaha. Kings vēl sezonas laikā tika zākāti, kā iespējams sliktāka organizācija nekā Knicks... Bet knicks neies atdot to titulu nevienam.
Šis vīrs Kings pievienojās tikai šovasar, pirms kāda mēneša. Pēc tam tika noslēgti vairāki ļoti ok līgumi. Viņš arī bija viens no autoriem Detroitas 2004. gada čempionu komandai.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 09:31, pirms 7 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Hahahaha. Kings vēl sezonas laikā tika zākāti, kā iespējams sliktāka organizācija nekā Knicks... Bet knicks neies atdot to titulu nevienam.
Šis ir tieši tas čalis,kas saveda kaut kādu kārtību šogad.

     [+] [-]

, 2017-07-14 09:31, pirms 7 gadiem
Jo tālāk, jo dziļāk bedrē

Šitas džeks "ļoti labi" novāca SAC sastāvu

     [+] [-]

, 2017-07-14 09:32, pirms 7 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Hahahaha. Kings vēl sezonas laikā tika zākāti, kā iespējams sliktāka organizācija nekā Knicks... Bet knicks neies atdot to titulu nevienam.
Bleacher reportā sānā ir divu to ekspertu video par labākajiem un sliktākajiem vasaras darījumiem. Vienam visa organizācija NYK ir sliktākais darījums kopumā

  -1 [+] [-]

, 2017-07-14 09:38, pirms 7 gadiem
Jūs simt punkti pārliecināti ka GM ? vai GM assistant ? cik lasīju šis būšot palīgs .. Mils esot un būšot gm

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 09:47, pirms 7 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: Jūs simt punkti pārliecināti ka GM ? vai GM assistant ? cik lasīju šis būšot palīgs .. Mils esot un būšot gm
Mills izpilda prezidenta pienākumus tagad,bet kļūs par prezidentu,kad parakstīs jaunu gm.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 10:27, pirms 7 gadiem
Butiskakais visa saja saga ir tas,ka primarais noteikums jaunajam GM bija saglabat vadibas cilvekus.Ta organizacija visa ir "puvusi"

  +5 [+] [-]

, 2017-07-14 11:18, pirms 7 gadiem
Izcila bilde vnk kronis galvā

     [+] [-]

, 2017-07-14 12:18, pirms 7 gadiem
Cilvēki kaut ko dir. neko nezinot par čali. Ierauga Kings un uzreiz noraksta, bet apskatīties kas tas par čali nemaz nevar

  -2 [+] [-]

, 2017-07-14 15:28, pirms 7 gadiem
Sakamento Kings? Jā, tur ir novērojama milzīga izpratne par basketbola spēli!

     [+] [-]

, 2017-07-14 18:55, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Sakamento Kings? Jā, tur ir novērojama milzīga izpratne par basketbola spēli!
M burts nikā? Ja, novērots, riktīgi debīls čalis!