Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Losons otro reizi pusgada laikā aizturēts par braukšanu dzērumā

Losons otro reizi pusgada laikā aizturēts par braukšanu dzērumā
Tajs Losons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras "Nuggets" saspēles vadītājs Tajs Losons šonakt Losandželosā aizturēts par braukšanu dzērumā. Šī jau ir otrā reize šogad, kad basketbolists pieķerts braucot alkoholisko dzērienu ietekmē.

Losandželosas lielceļu policija plkst. 1.30 apturēja Taja Losona vadīto mašīnu, jo būtiski tika pārkāpts pieļaujamais braukšanas ātrums. Kā vēsta policists Kevins Tao, automašīnas vadītājs verbāli stādījās priekšā kā Denveras "Nuggets" basketbolists, turklāt policisti konstatēja vairākas pazīmes, kas liecināja par alkohola lietošanu. Aizturēšanas brīdī pie Losona tika atrasti seši tūkstoši ASV dolāru.

Losonu arestēja un nogādāja Losandželosas cietumā. Piecas stundas vēlāk viņu izlaida brīvībā, jo tika samaksāta drošības nauda piecu tūkstošu ASV dolāru apmērā. 4. augustā Losonam ieplānota tiesa, kurā būs zināms basketbolistam piespriestais sods.

Šī gada sākumā Losons Denverā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu jau tika aizturēts, turklāt arī toreiz basketbolists bija alkohola reibumā. Tāpat arī 2008. gadā, kad Losons vēl bija Ziemeļkarolīnas universitātes students, basketbolists tika pieķerts braukšanā alkohola reibumā.

Pagājušajā regulārajā sezonā Losons piedalījās 75 spēlēs. Pavadot laukumā vidēji 35,5 minūtes, basketbolists katrā mačā guva 15,2 punktus, atdeva 9,6 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu. Viena no sezonas labākajām spēlēm Losonam bija martā, kad pret Losandželosas "Lakers" tika gūti 32 punkti un atdotas 16 rezultatīvas piespēles.

Jau vakar ziņojām, ka Losons, iespējams, ir aizvadījis savu pēdējo spēli "Nuggets" sastāvā, jo klubs NBA draftā izvēlējās saspēles vadītāju Emanuelu Mudieju, bet vakar parakstīja jaunu līgumu ar citu saspēles vadītāju - Džamīru Nelsonu.

Izmantotie resursi:
Colorado Breaking News, Sports, Weather,...
NBA - National Basketball Association Teams,...


, 2015-07-14 20:19, pirms 9 gadiem
kas tas pa Losons pie velna kapēc jums velns pa rāvis patīk kropļot uzvārdus ???????? Ripards Bambuts ibio !!! ja ir Ty Lawson tad ir Ty Lawson
, 2015-07-14 20:28, pirms 9 gadiem
Nezinu kpc tik svarīgs fakts,ka pie viņa 6k $ bijuši
, 2015-07-14 20:53, pirms 9 gadiem
Uz bēdām bik iejēma. Tas nu tā. Bet pie autiņa stūres sēsties - pa to arī dabūs pēc USA štata likumiem pa pilnu programmu.
, 2015-07-14 21:16, pirms 9 gadiem
Sūdīgi čalim ar uzvārdu Likuma dēls..
, 2015-07-14 23:22, pirms 9 gadiem
krkr rakstīja: Uz bēdām bik iejēma. Tas nu tā. Bet pie autiņa stūres sēsties - pa to arī dabūs pēc USA štata likumiem pa pilnu programmu.
Pilna programma jau būtu sen bijusi, ka nebūtu bijušas tiesības un par šito otro reizi uz mūžu.
, 2015-07-15 08:52, pirms 9 gadiem
Puikam patiik ieraut
, 2015-07-15 12:22, pirms 9 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Nezinu kpc tik svarīgs fakts,ka pie viņa 6k $ bijuši
Lai uz reiz samaksātu sodu
Mikals Bridžess. Foto: AFP/Scanpix
8

''Villanova'' čempionu apvienošanās pabeigta: Bridžesu aizmaina uz ''Knicks''

Nacionālajā basketbola asociācijās (NBA) aizvadītajā naktī noticis maiņas darījums starp Ņujorkas klubiem ''Knicks'' un ''Nets'', ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
86

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri

ESPN vēsta, ka Rietumu konferences komanda Minesotas ''Timberwolves'' uz četriem gadiem ir pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Krisu Finču, ar kuru 2023./2024. gada sezonā vienība aizspēlējās līdz konferences finālam.