Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons: "Porziņģis jau ir spējīgs sevi apliecināt laukumā"

Džeksons: "Porziņģis jau ir spējīgs sevi apliecināt laukumā"
Fils Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Ņujorkas "Knicks" prezidents Fils Džeksons dalījies iespaidos par kluba iespēto šajā starpsezonā, Karmelo Entonija lomu gaidāmajā sezonā, kā arī par Kristapa Porziņģa sniegumu Lasvegas Vasaras līgā.

Šajā starpsezonā, bez latvieša Kristapa Porziņģa izvēlēšanās ar ceturto numuru šī gada NBA draftā, "Knicks" sastāvam piesaistījuši vēl četrus spēlētājus - Robinu Lopezu, Āronu Aflalu, Kailu O'Kvinu un Deriku Viljamsu: "Uzskatu, ka viss noritēja tā, kā mēs to vēlējāmies," izteicās Džeksons. "Necentāmies agresīvi mēģināt piesaistīt kādu lielo zvaigzni, bet gan meklējām aizsardzības tipa spēlētājus, ar kuriem var veidot labus pamatus komandas izveidē."

Gaidāmajā sezonā 13-kārtējais NBA čempions (11 reizes kā treneris, divas - kā spēlētājs) komandai neparedz lielu uzvaru skaitu, taču nešaubās, ka jauniegūtie basketbolisti sniegs pozitīvu ietekmi uz klubu: "Viss ir atkarīgs no tā, vai šie puiši vēlas strādāt kāda kopīga mērķa labā - tāds ir basketbols. Meklējām basketbolistus, kuri pēc dabas ir komandas spēlētāji un, kuriem patīk spēlēt vienam ar otru." Džeksons gan piebilda, ka "Knicks" vēl joprojām aktīvi meklē sastāva papildinājumus centra pozīcijā.

Vaicāts par kluba lielākās zvaigznes Karmelo Entonija lomu gaidāmajā sezonā Fils atbildējis: "Protams, Karmelo ir viens no līgas labākajiem spēlētājiem, un mēs to saprotam, bet basketbols ir komandas spēle. Viņa spēja gūt punktus vēl aizvien mums būs ļoti svarīga, taču uzsvaru centīsimies likt uz aizsardzību, jo viss tomēr sākas ar to."

Par šī gada ņujorkiešu drafta izvēles Kristapa Porziņģa sniegumu Lasvegas Vasaras līgā leģendārajam trenerim arī bija kas sakāms: "Būs interesanti pavērot, kā viņš aug un attīstās. Izskatās, ka Kristaps jau ir spējīgs sevi veiksmīgi apliecināt laukumā. Domāju, ka viņš atradīs savu komforta zonu, kas ļaus būt visefektīvākajam."

Izmantotie resursi:
Phil Jackson Discusses Free Agency, Melo’s...

  +3 [+] [-]

, 2015-07-14 11:18, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka Fils zina, ko dara! Bet vajag labu PG!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-14 11:29, pirms 9 gadiem
jap vairāk nekas nav nepieciešam ko piebilst

  +1 [+] [-]

, 2015-07-14 11:50, pirms 9 gadiem
Var jau veidot komandu no aizsardzības, bet realitāte tāda ka bez trim līgas zvaigznēm vai labiem drafta spēlētājiem neko nekad neizcīnīsi....NYK ir talu no abiem...no pēdējo 10 gadu draftiem komandā laikam 1vai 2 spēlētāji kamēr Warriors četru gadu laika ne ar tiem augstākajiem numuriem nodraftēja šī brīža čempionu četrus pamatsastāva spēlētājus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-14 17:56, pirms 9 gadiem
Būs labi.