Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīda rehabilitācija ieilgs, Džefersons paliks "Hornets"

Embīda rehabilitācija ieilgs, Džefersons paliks "Hornets"
Džoels Embīds
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" vadība ziņo, ka komandas centra spēlētāja Džoela Embīda atlabšanas process pēc pagājušajā gadā piedzīvotās kājas traumas prasīs ilgāku laiku nekā plānots. Tikmēr Šarlotes "Hornets" basketbolists Els Džefersons izmantos līgumā ietverto iespēju turpināt sadarbību ar klubu vēl vienu sezonu, ziņo spēlētāja aģents.

"Sixers" 2014. gada NBA draftā Džoelu Embīdu izvēlējās ar trešo numuru, taču kamerūnietis filadelfiešu rindās tā arī vēl nav aizvadījis nevienu spēli labās kājas lūzuma dēļ. 21 gadu vecais spēlētājs visu pagājušo sezonu pavadīja, atlabstot no šīs traumas, lai 2015./2016. gada sezonas sākumā būtu gatavs doties laukumā. Filadelfijas kluba ģenerālmenedžeris Sems Hinkijs svētdien nāca klajā ar paziņojumu, ka bijušā Kanzasa universitātes spēlētāja rehabilitācija prasīs vairāk laika nekā iepriekš ticis plānots.

Pēc kādas magnētiskās rezonanses tomogrāfijas atklājies, ka Embīda labā kāja nav sadzijusi tik tālu, kā ticis plānots šajā laikā. Hinkija paziņojumā teikts: "Mūsu prioritāte vēl aizvien ir sniegt Džoelam visu nepieciešamo palīdzību un atbalstu, lai viņš spētu aizvadīt garu un veiksmīgu karjeru NBA, bet šāds notikumu pavērsiens mums vienkārši liks iepauzēt šos mērķus." Cik ilgi basketbolistam varētu ieilgt rehabilitācija, vēl netiek ziņots. "76ers" kārtējo sezonu bija viena no vājākajām vienībām visā NBA, šosezon izcīnot vien 18 uzvaras 82 spēlēs. Šī gada draftā izlozē klubs ieguva trešā kārtas numura izvēles tiesības.

Kā ziņo Šarlotes "Hornets" centra spēlētāja Ela Džefersona aģents Džefs Švarcs, basketbolists arī nākamajā sezonā vēlas spēlēt Maiklam Džordanam piederošajā vienībā. "Lielas Els" izmantos 2013. gada vasarā parakstītajā līgumā ietverto spēlētāja iespēju turpināt sadarbību uz vēl vienu sezonu ar sirseņiem. Šo divu sezonu laikā Džefersons ir kļuvis par vienu no svarīgākajiem komandas spēlētājiem, 2013./2014. gada sezonā palīdzot vienībai sasniegt izslēgšanas spēles, kā arī tajā pašā gadā spēlētājs ticis iekļauts "All-NBA" trešajā komandā.

Aizvadītā sezona gan "Hornets", gan Džefersonam nebija īpaši veiksmīga. Klubs pēc neizteiksmīgas sezonas nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs, bet Els cirkšņa traumas dēļ piedalījās tikai 65 regulārā turnīra spēlēs, atzīmējoties ar 16,6 punktiem (zemākais rādītājs kopš 2007. gada sezonas), kā arī izcīnot 8,4 atlēkušās bumbas (zemākais kopš 2006. gada). Līguma pēdējā gadā Džefersons nopelnīs 13,5 miljonus ASV dolāru (~11,9 miljoni eiro).

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-14 17:31, pirms 9 gadiem
TIKAI 65 spēles... No 82... Kapēc tikai... 23 no visaam speleem normāli tas ir...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-14 18:44, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: 76 bija tīri Ok sastāvs, ja vēl būtu pamainījuši dažus spēlētājus, tad reāls PO pat austrumos būtu sanācis, bet nu komandai laikam patīk ņemt drafta pirmos nummurus un tos neizmantot tāpat aizmainīja MCW uz Bucks
PO sastāvu viņi varēja cērēt pēc pāris sezonam, bet viņas vadību nevar saprast kādēļ viņi treido jaunos spēlētājus un drafte?

  +2 [+] [-]

, 2015-06-14 18:58, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: 76 bija tīri Ok sastāvs, ja vēl būtu pamainījuši dažus spēlētājus, tad reāls PO pat austrumos būtu sanācis, bet nu komandai laikam patīk ņemt drafta pirmos nummurus un tos neizmantot tāpat aizmainīja MCW uz Bucks
Tur ar visu MCW bija D-līgas sastāvs.

  -2 [+] [-]

, 2015-06-14 20:57, pirms 9 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Tur ar visu MCW bija D-līgas sastāvs.
Kāda D-Līga? Tie spēlētāji jau NBA neiekļuva uz haļavu, bet ar darbu!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-14 21:41, pirms 9 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Kāda D-Līga? Tie spēlētāji jau NBA neiekļuva uz haļavu, bet ar darbu!
Labāk paskaties no kurienes viņi ir paņemti un padomā vai kādā citā komandā izņemot Sixers un Knicks viņi sastāvā tiktu. Visu cieņu čaļiem, ka tikuši NBA, bet nevajag jau pieminēt, ka sastāvs Playoff cienīgs.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-14 23:19, pirms 9 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Kāda D-Līga? Tie spēlētāji jau NBA neiekļuva uz haļavu, bet ar darbu!
Iekļuva ar to, ka James(laikam?) Andersons no Sixeriem, kas bija stabils 8 PPG spēlētājs, aizgāja uz Žalgiri. Un traumētie/nespēlējošie draft picki(Embīds,Šaričs, utt).