Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vests: "Bija jānospēlē labi"

Vests: "Bija jānospēlē labi"
Deivids Vests
Foto: AP

Pēc šonakt notikušās NBA Rietumu konferences pusfināla piektās spēles, kurā Ņūorleānas "Hornets" ar 101:79 pieveica Sanantonio "Spurs", aizvadīto maču komentēja abu komandu basketbolisti un treneri.

Mača galvenais varonis Deivids Vests, kurš Ņūorleānas labā iemeta 38 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva piecas rezultatīvas piespēles un nobloķēja piecus metienus nepilnās 44 laukumā pavadītajās minūtēs, pēc spēles izteicās, ka pēc iepriekšējās spēles, kas viņam nebija tik veiksmīga, cik cerēts, šajā spēlē gribējis sevi parādīt no labākās puses, kas pilnībā izdevies: "Gribēju nospēlēt labāk šo spēli. Kā komanda uzbrukām agresīvi, panācām, ka viņi nejūtas tik komfortabli. Šo spēli uztvērām kā septīto spēli. Noteikti negribējām doties uz Sanantonio, kur viņiem būtu iespēja pielikt punktu sērijai ar uzvaru."

"Pirms spēle sanākot kopā teicām: "Nekādi attaisnojumi". Neskatoties uz to, kā jutos (Vestam bija sāpes mugurā - aut.), zināju, ka šī ir svarīga spēle un man jānospēlē labi. Devos laukumā ar tādu nodomu un tas arī izdevās," tā Vests.

"Iespējams, šī bija mūsu labākā spēlē šajās izslēgšanas spēlēs abos laukuma galos - aizsardzībā un uzbrukumā," savu komandu slavēja Ņūorleānas galvenais treneris Bairons Skots, kuram piekrita arī Sanantonio treneris Gregs Popovičs: "Ņūorleānas aizsardzība bija lieliska. Viņi nospēlēja fantastiski, it īpaši trešajā ceturtdaļā, kad viņi atrāvās un spēle līdz ar to bija galā."

Tims Dankans no "Spurs" arī uzteica uzvarētājus: "Viņi padarīja labu darbu, aizpildot soda laukumu, kā arī nosedzot mūsu snaiperus. Groza apakšā viņi bija līmenī - spēlēja fiziski. Pats nemetu šodien labi, un tamlīdzīgās neizmantotās iespējas viņi izmantoja."

Sērijas sestā spēle notiks ceturtdien Sanantonio. Sērijā līdz četrām uzvarām pašreiz ar 3:2 vadībā ir Ņūorleānas "Hornets".

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com
nola.com
nba.com

  +1 [+] [-]

, 2008-05-14 16:18, pirms 16 gadiem
Seit drosi vien bus 7 speles!!!!!!!Pedeja septitaa(Skat-ja bus)Ceru uz majnieku uzvaru!!!!!!!!Rietumu Conferences finala Hornets-Lakers!!!!!!!!tas butu ideali

  -1 [+] [-]

, 2008-05-14 16:56, pirms 16 gadiem
chenseybilups rakstīja: Seit drosi vien bus 7 speles!!!!!!!Pedeja septitaa(Skat-ja bus)Ceru uz majnieku uzvaru!!!!!!!!Rietumu Conferences finala Hornets-Lakers!!!!!!!!tas butu ideali

tas buutu parsteigums..hornets-lakers R finalaa

     [+] [-]

, 2008-05-14 17:03, pirms 16 gadiem
Cerams, ka Sisenji vinnees spurus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja