Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" un "Pacers" nodrošina vietu "play-off"

Andrejs Siliņš

"Lakers" un "Pacers" nodrošina vietu "play-off"
Pau Gazols (centrā) cīņā par bumbu
Foto: AFP/Scanpix

Oficiāli vietu 2012. gada Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs aizvadītajā naktī nodrošināja abu konferenču pašreiz trešās labākās komandas. Austrumos, uzveicot Klīvlendas "Cavaliers" (102:83), to paveica Indianas "Pacers", savukārt Rietumos Losandželosas "Lakers", kas apspēlēja Denveras "Nuggets" (103:97).

Seši Indianas komandas vīri guva desmit vai vairāk punktus, un "Pacers" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas un septīto pēdējās astoņās spēlēs. Astoto reizi pēdējos deviņos mačos aizsardzības basketbola piekritēja "Pacers" guva vairāk nekā simt punktu - šoreiz 102:93. Denijs Greindžers bija rezultatīvākais ar 18 punktiem, bet Darena Kolisona prombūtnes laikā (savainojums) sevi no labākās puses saspēles vadītāja pozīcijā turpināja apliecināt Džordžs Hils, gūstot 15 punktus un atdodot septiņas piespēles. Trīs uzvaru sērijā Hils vidēji guvis 16,7 punktus un atdevis 5,3 piespēles.

Tikmēr Rietumos "Lakers" joprojām spēlēja bez savainojumu ārstējošā Kobe Braienta, bet tas netraucēja izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas, šoreiz ar 103:97 mājās pieveicot Denveras "Nuggets". Šoreiz nācās iztikt ne tikai bez komandas superzvaigznes, bet arī galvenā trenera - neilgi pirms mača sakuma personisku iemeslu dēļ spēles vietu bija spiests pamest Maiks Brauns. Lai nu kā, Endrjū Bainams guva 30 punktus, bet Mets Bārnss pirmo reizi sezonā un otro reizi kopš pievienošanās komandai pirms pagājušās sezonas guva 24 punktus, aizvedot "Lakers" līdz uzvarai.

Ņujorkas "Knicks" gandrīz ar 40 punktu pārsvaru sagrāva Vašingtonas "Wizards" - 103:65. Barons Deviss savā 33. jubilejā iemeta 18 punktus, kas ir sezonas labākais rādītājs. Uzvara ļāva "Knicks" pacelties uz septīto vietu Austrumos, tomēr devītā uzvara savā laukumā pēc kārtas atnesa arī sliktas ziņas - potīti izmežģīja Aimans Šamperts, viens no labākajiem komandas aizsargiem.

Izmantotie resursi:
NBA.com

     [+] [-]

, 2012-04-14 11:03, pirms 12 gadiem
šodien varēse pavērot Biedriņu

  +2 [+] [-]

, 2012-04-14 11:55, pirms 12 gadiem
shit.. jo vairāk traumējas knicks, jo labāki rezultāti komandai, dīvaini. potenciāls viņiem ir, bet kautkā visādu apstākļu sakritību dēļ nesanāk to tā īsti parādīt.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-14 12:00, pirms 12 gadiem
Ļoti labi ka LAL uzvarēja bet stūlbi ka pagaidām play-off pretinieks ir Mavs!!
Cerams ka Knicks sezonas laikā pacelsies vēl augstāk!!