Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings izvairīgi atbild par iespējamo nākotni Dalasā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ērvings izvairīgi atbild par iespējamo nākotni Dalasā
Kairijs Ērvings un Luka Dončičs. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' jaunieguvums Kairijs Ērvings pēc zaudējuma Minesotas ''Timberwolves'' žurnālistiem izvairīgi komentējis nākotni klubā. Spēlētājam pēc sezonas beidzas esošā līguma termiņš, taču viņš uzsvēra, ka par to šobrīd nedomājot.

Pagājušonedēļ maiņas darījumā no Bruklinas ''Nets'' Dalasas ''Mavericks'' pastiprināja Kairijs Ērvings. Viņš kluba rindās paspējis aizvadīt jau četras spēles, to laikā vidēji gūstot 28.3 punktus un atdodot septiņas rezultatīvas piespēles. Naktī uz otrdienu klubs piedzīvoja zaudējumu pret Minesotas ''Timberwolves'' un pēc tās spēlētājs atturīgi vērtēja savu nākotni Dalasā ilgāk par šo sezonu.

''Šādi jautājumi tikai traucē koncentrēties mums un mūsu komandai,'' atbildēja Ērvings, kurš pirms sezonas izvēlējās noslēgt esošo līgumu tā pēdējā sezonā. ''Esmu ar to saskāries jau iepriekš un situācijas, kad visu laiku jautā par nākotni, ir emocionāli nepateicīgas. Teikšu, ka no pirmās dienas šeit esmu juties gaidīts. Šobrīd domāju tikai par nākamo dienu. Ir grūti paredzēt nākotni, jo to noteiks tas, kā man veiksies šeit un kā es sagatavošos nākamajiem soļiem. Tas ir, man jābūt labākajam komandas biedram ģērbtuvē, lieliskam līderim gan šeit, gan darbā ar Dalasas faniem un komūnu. Tāpēc domas par nākotni neskaršu, jo šobrīd koncentrējos tikai uz to, kas mums jāpaveic kā komandai.''

''Neredzu riskus,'' tematā iesaistījās ''Mavericks'' ģenerālmenedžeris Niko Herisons. ''Pazīstu Kairiju jau ilgu laiku. Zinu, kāda tipa cilvēks viņš ir. Jebkurš, kurš redzējis Kairiju basketbola laukumā, zina, kāda tipa basketbolists viņš ir. Tāpēc riskus nesaredzu. Vienīgais risks bija neveikt šo darījumu.''

Dalasas ''Mavericks'' zaudējusi pēdējās divās spēlēs pēc kārtas, taču ar visu to tā atrodas izslēgšanas spēļu zonā. Ar bilanci 31 uzvara un 28 zaudējumi tā ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Naktī uz ceturtdienu klubs izbraukumā spēkosies pret Denveras ''Nuggets''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2023-02-14 19:51, pirms 2 gadiem
Domājams, ka Kairijs gaida otra komandas līdera DB atgriešanos, lai novērtētu sadarbības un tad arī pieņems lēmumu

Šis trio var būt spēks un var arī nebūt

  +3 [+] [-]

, 2023-02-14 21:05, pirms 2 gadiem
Vispār Dāvim savas karjeras laikā sanācis uzspēlēt ar lieliem meistariem, kā piemeram, Parkeru, Kawhi, Manu, Gasolu, Bealu, Doncicu, Irvingu, Aldrigu, Derozanu, diezgan iespaidīgs saraksts, cerams ka kaut ko iemācījies arī būs.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-14 21:08, pirms 2 gadiem
JackDaniel rakstīja: Vispār Dāvim savas karjeras laikā sanācis uzspēlēt ar lieliem meistariem, kā piemeram, Parkeru, Kawhi, Manu, Gasolu, Bealu, Doncicu, Irvingu, Aldrigu, Derozanu, diezgan iespaidīgs saraksts, cerams ka kaut ko iemācījies arī būs.
Vai tad ar gazolu uspēlēja? Piemirsi pieminēt Dankanu.

     [+] [-]

, 2023-02-14 21:35, pirms 2 gadiem
Localjobo rakstīja: Vai tad ar gazolu uspēlēja? Piemirsi pieminēt Dankanu.
Gasols bija SAS sastāvā kādu mirkli

     [+] [-]

, 2023-02-14 21:42, pirms 2 gadiem
Localjobo rakstīja: Vai tad ar gazolu uspēlēja? Piemirsi pieminēt Dankanu.
Kā par nelaimi, tieši ar Dankanu nesanāca.

     [+] [-]

, 2023-02-14 22:45, pirms 2 gadiem
Kairijs noteikti negrib sevi redzēt kā otro zvaigzni.
Patiesībā ir izveidojusies interesanta situācija. Luku Dalasā nēsāja jau no sākuma uz rokām un Kairija ego pacēla Klīvlendā, kad Lebrona aiziešanas brīdī viņu pielīdzināja Dievam. Divi daļeji mākslīgi palielināti ego satiekas vienā komandā. Pie tam abi NBA ir nokļuvuši pg pozīcijā.
Te var būt vai nu grāvis, vai arī izcils duets. Iespējas abiem variantiem ir pietiekami lielas. Man pat šķiet ka Holidejs ir paņemts kā ugunsgrēku dzēsējs spēlēs, kad zvaigznes taisīs ziepes.

     [+] [-]

, 2023-02-15 09:47, pirms 2 gadiem
Es domāju ka Kairijs nepaliks Dallasā, jo tā komanda necīnās par titulu, bet ja viņš vasarā kaut kādā veidā pievienosies Suns - vot tas būs triks!

Ok Dallasa ir liels tirgus un tur ir zemi nodokļi, bet redzēs kas notiks. Tagad ir skaidrs, ka tāpat, kā ar KP Dallasa dos viņam visu, ko var iedot, bet ko viņš pats ir izdomājis ir labāks jautājums.