Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vidēji 43 punkti – Dončičs atzīts par nedēļas labāko Rietumos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vidēji 43 punkti – Dončičs atzīts par nedēļas labāko Rietumos
Luka Dončičs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) izšķīrusies par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem. Rietumu konferencē atzinība tikusi Dalasas "Mavericks" zvaigznei Lukam Dončičam, bet Austrumos par labāko atzīts Demārs Derouzens.

Dalasas "Mavericks" pagājušajā nedēļā aizvadīja trīs spēles un izcīnīja divas uzvaras. Priekšgalā bija Luka Dončičs, kurš vidēji izcēlās ar 43,0 punktiem, 10,3 atlēkušajām bumbām un 8,3 rezultatīvām piespēlēm, tiekot atzīts par Rietumu konferences labāko spēlētāju.

Divreiz tiekoties pret Losandželosas "Clippers", Dončičs pirmajā mačā iemeta 51 punktu, bet otrajā spēlē 45 punktiem pievienoja 15 atlēkušās bumbas. Nedēļas trīs spēlēs viņš realizēja 18 tālmetienus.

Dončičs nupat ieguva jaunu latviešu komandas biedru – "Mavericks" veica maiņas darījumu ar Vašingtonas "Wizards", prom aizsūtot Kristapu Porziņģi, bet iegūstot Dāvi Bertānu.

Austrumu konferencē par labāko atzīts Demārs Derouzens, kurš palīdzēja Čikāgas "Bulls" uzvarēt trijās no četrām spēlēm. Viņš vidēji izcēlās ar 36,8 punktiem, 5,5 atlēkušajām bumbām un 4,8 rezultatīvām piespēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-15 07:41, pirms 3 gadiem
Nu Luka varēja atvērties,jo traucētājs vairs nav komandā!!!

     [+] [-]

, 2022-02-15 09:53, pirms 3 gadiem
vai rezultatīvākais automātiski ir labākais? Izskatās, ka nba tā ir. Tas tikai veido, to, ka katrs grib pēc iespējas vairāk iemest. Bet komandu sportos, tas tieši pretēji parāda, ka ur sūdīga komandas spēle, ka viens tik var iemest, vai visi spēlē uz viņu. Pietiek Lukam izkrist no spēles un konanda noslides uz pedejo vietu