Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Cavaliers'' pagarina līgumu ar Braunu

''Cavaliers'' pagarina līgumu ar Braunu
Maiks Brauns dod norādījumus
uzbrucējam Drū Gudenam
Foto: AP

Pērnās sezonas Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) fināliste un šobrīd sestā spēcīgākā Austrumu konferences vienība Klīvlendas ''Cavaliers'' uz diviem gadiem pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Maiku Braunu.

Iepriekšējāis līgums bija parakstīts līdz nākamās sezonas beigām, un jau kopš vasaras ''Cavaliers'' īpašnieks Dens Gilberts un ģenerālmenedžeris Denijs Ferijs apsprieda līguma pagarinājumu ar veiksmīgāko treneri ''Cavaliers'' vēsturē (uzvarēts 59.2% maču - 119-82; 19 uzvaras play-off izcīņā). Klīvlendas klubs pērn pirmo reizi savā pastāvēšanas laikā iekļuva NBA finālā, kur cieta sakāvi 0-4 pret Sanantonio ''Spurs''. ''Cavaliers'' arī kļuva par vienu no tikai piecām komandām, kuras uzvarējušas vimsmaz 50 mačos pēdējo divu sezonu laikā (vēl to skaitā ''Mavericks'', ''Pistons'', ''Suns'' un ''Spurs'').

2005. gada 2. jūnijā Brauns kļuva par 17. galveno treneri ''Cavaliers'' vēsturē un par pirmo, kurš jau savā debijas sezonā spēja pārvarēt play-off pirmo kārtu. Pirms darba ar ''Cavaliers'' Brauns divas sezonas vadīja Indiānas ''Pacers'' vienību, kā arī trīs gadus strādāja par ''Spurs'' trenera asistentu. 2003. gadā ar Sanantonio vienību viņš kļuva par NBA čempionu.

Šogad ''kavalieriem'' tik spīdoši neiet, jo 37 mačos izcīnītas 19 uzvaras un šobrīd sestā vieta Austumu konferencē. Andersons Varežao un Saša Pavlovičs cenšas izspiest no kluba lielākus līgumus, kas, protams, nevar neietekmēt viņu spēli, savukārt līderis Lebrons Džeimss ārstēja pirksta savainojumu, kura dēļ viņam nācās izlaist sešus mačus.

Izmantotie resursi:
www.nba.com
www.espn.com

     [+] [-]

, 2008-01-14 22:46, pirms 16 gadiem
Treners sosezon pie zaudeejumiem nav vainiigs...vienkaarsi Lebrons viens nevar apspeeleet visus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-15 00:16, pirms 16 gadiem
ai, ar Jums jau neko nevar zināt, Jūs visus vai nu noliekat nopietni, vai nenopietni.. :p

     [+] [-]

, 2008-01-15 01:21, pirms 16 gadiem
LeBron rules!!!