Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vašingtonas komandas "Wizards" un "Capitals" plāno pārvākties uz Virdžīnijas štatu

Agris Suveizda

Vašingtonas komandas "Wizards" un "Capitals" plāno pārvākties uz Virdžīnijas štatu
Kails Kuzma. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" un Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vašingtonas "Capitals" no ASV galvaspilsētas varētu pārvākties uz netālu esošo Ziemeļvirdžīniju, trešdien paziņoja Virdžīnijas štata gubernators Glens Jangkins.

Abu klubu jaunā mājvieta plānota sporta un izklaides parkā, kuru iecerēts būvēt Aleksandrijā, Virdžīnijas štatā, pavisam netālu no pašreizējās arēnas. Projekta izmaksas tiek lēstas divu miljardu ASV dolāru apmērā. Parkā iecerēta spēļu arēna, "Wizards" treniņu centrs, mākslas centrs, mediju studija, viesnīcas, konferenču centrs, dzīvojamās mājas un veikali.

"Capital One Arena" hallē, kur mačus aizvada NBA un NHL komandas, paliks Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) vienība "Mystics", kā arī tur turpinās notikt citi pasākumi, piemēram, koncerti. "Wizards" un "Capitals" no Merilendas uz Vašingtonas veco centru pārcēlās 1997. gadā.

"Wizards" sezonu sākusi ar bilanci 3-19 un ieņem priekšpēdējo vietu NBA Austrumu konferencē, bet "Capitals" ar 31 punktu 25 spēlēs atrodas ceturtajā vietā NHL Metropoles divīzijā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2023-12-14 07:22, pirms 10 mēnešiem
Jibal tada parvākšanās… 19.min atālumà

     [+] [-]

, 2023-12-15 06:04, pirms 10 mēnešiem
Real Madrid 😊🥰